Vijećnici iz Bihaća odrekli se naknada da bi pomogli teško oboljelu djevojčicu

Radiosarajevo.ba
Vijećnici iz Bihaća odrekli se naknada da bi pomogli teško oboljelu djevojčicu
Gradski vijećnici Grada Bihaća na posljednjoj sjednici napravili su jedan izuzetno human čin donijevši odluku da novac od naknada koje zarađuju radeći u Gradskom vijeću doniraju za liječenje Dalal Omerović, oboljele djevojčice iz grada na Uni.

Predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Bihaća Davor Župa ovu informaciju saopćio je na samom početku sjednice, te je istaknuo kako su vijećnici zahtjevali da se novac odmah uplati na račun koji je otvoren za prikupljanje sredstava za pomoć teško oboljele djevojčice, prenosi USN.

Predsjedavajući je u ime kolega vijećnika pozvao sve građane Bihaća da slijede ovaj primjer i da svi u okviru svojih mogućnosti pomognu u prikupljanju sredstava za liječenje male Bišćanke.

Podsjećamo, malenoj Dala dijagnosticiran je najteži oblik leukemije, a za potrebe njenog liječenja potreban je ogroman novac, koji njeni roditelji nisu u stanju pribaviti.

Stoga je otvoren račun za prikupljanje novca, na ime Indira (Mehmed) Omerović, ul. Žrtava Fašizma 64, Bihać, broj računa 1862210333268585 otvoren u ZiraatBank BH d.d.

Za uplate iz inostranstva:

Indira (Mehmed) Omerović, ul. Žrtava Fašizma 64, IBAN: BA391862215410521543 SWIFT: TZBBBA22 ZIRAATBANK BH DD SARAJEVO

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije