Vijećnica s najvećim brojem glasova u Općini Centar prešla u NiP

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Blagoje li joj ga pameti.

A-ha

Velika sreća za NiP i narod što je dobio još jednog uhljeba! Šta li je ona završila, za šta se zalaže svojim radom? Zna li problematiku upravljanja državom itd?

Ibro

SDA je mudro rasporedila svoje clanove. Od Stranke za BiH, formirala NiP, pa Hadzibajric NES, pa Denis Zvizdic. Vide da SDA pada i formiraju nove stranke sa svojim clanovima. Ovo vise nisu preletaci nego taktika. Kao i s SNSD ili kao sto je HDZ napravio HNS. Tri razlicita nacina a isti ljudi.

Jadnici se okliznulo u septicku jamu,opet sa istim g*vnima sa kojim je bila i u sda

...

MrziteljPDA

Poslije izbora će opet biti u istom jatu! NiP je modernija SDA!

/ Najnovije