Vijeće za provedbu mira: Čvrsta podrška visokom predstavniku

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ukidaju se entiteti u BIH!

.

OHR na kisiku

Totalno nebitno sta vi izjavite. Vase je odzvonilo...

D...

Nema tog kako vi kazete "vjeca" bez Rusije, jednostavno tjelo nije kompletno, a ako je toliko visok taj vas sto ne zucnu u UN-u? Dokle god Komsic koji je bacao Srpsku djecu Lavovima u Pionirskoj dolini, dok su majke silovane vristale i gledale to, bude pricao u ZLOCINIMA i optuzivao druge nema ovdje NAPREDKA, NEMA SHVATITE. SAMO CE BITI VISE BLOKADA I GORE PO F.BiH... Pozdrav iz SLOBODNE I PONOSNE REPUBLIKE SRPSKE!!!

071

U čemu ga podržavate? U nesposobnosti, podilaženju trojici kriminalaca, šutnji nad izbornom prevarom dok se bavite time kako da jednom od kriminalaca obezbjedite doživotnu funkciju, tihom obožavanju autoritarnog poretka i "vođa", kukavičluku, korupciji? Dajte, nemojte da umišljate da ste bolji od nas. Isti ste, jadni, bezidejni, korumpirani, srednja žalost u kadrovima, i ljubite prljav ruski novac kao i svaka balkanska plesačica na štangi. Tragedija tzv. zapadne međunarodne zajednice.

071

@D Ako stvarno misliš da je neko bacao srpsku djecu lavovima u Pionirskoj dolini, mislim da ti je potreban stručni nadzor. Bez zezanja. Ta priča je u ravni zavjere ljudi guštera. Opsada Sarajeva se ničim ne može opravdati. Preporučam suočenje umjesto traženja svih načina da se izbjegne odgovornost, poput priča o napadu vanzemaljaca. I da, RS nije slobodan i nikada neće biti, jer vas u šaci drže razni lopovi. Ali poremećaj umišljanja je čudo. A ako čekaš pomoć od Rusa, još si smješniji od ovih SDA-ovaca koji čekaju pomoć od Turske. Malo isčitavanja istorije nikada nije naodmet.

/ Najnovije