Vijeće ministara BiH prihvatilo 50 hiljada doza vakcina Sinofarm kao donaciju od Kine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Ciganluk se nastavlja.

Svatko pametan prihvata...

prihvatila je Italija, Spanija, Francuska,Engleska...sto nebi i BiH?Nije "ciganluk" kao sto vb=ghost kaze iznad., vec Kinezi radi PROMIDZBE dijele u malim kolicinama svoje vakcine, jer izgleda da ovo zlo nece isceznuti i da docim treba biti spreman na vakcinaciju svih stanovnika zemlje,mozda i svake 1-2 godine.Radi toga.Odista, ne razumijem sto se desilo sa onim normalnim prelijepim ,ljudskim Sarajevom koje je bilo od rata naovamo-previse komunizma, previse ateizma, to nije dobro za Sarajevo susjedi!Previse Srbija utice na vas(jako negativno, u nasim ste ocima jako naivni).Ispricavam se ali to je samo moj neki stav kao neutralca:(

Hm

Baš me čudi da nema donacije od bošnjačkih "prijatelja" iz Amerike! Američka ambasada samo je tu kad treba naređivati i prodavati oružje!

Da

@svako pametan prihvata, Tačno da prihvata pomoć, samo si ti idiot i SDA islamski bot! Pa svi mi koji živimo u BiH znamo da su nam najveće zlo nanijele nacionalističke stranke od kad su '91. došle na vlast! A Srbija nam je najviše vakcina donirala, i hvala joj. Mi Srbiji nismo zaslužili da nam ta zemlja pimogne jer naši građani, a najviše političari mrze tu zemlju, a ti si najbolji primjer toga.

/ Najnovije