Vijeće ministara BiH danas razmatra inicijativu za rješavanje statusa Zorana Galića u bjekstvu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

VRIJEDJA I OMALOVAZAVA BIH INTELIGENCIJU!

hz87

Glavni i odgovorni za skrivanje ubice Vedrana Puljica i ostralih policajaca koji su pucali u navijace!

Irfg

VREDJA INTELEKT ?! TI IMAS INTELEKT ? KO U OVOJ BIH JE DOBAR ? KO JE POBEGAO U TURKIYE .?! KO JE PRODAVAO HUMANITARNU / MONSANT / POMOC I OBOGATIO SE ?! KO PRAVI UBRZANO VJERSKE OBJEKTE ?! KO LAZE ? KO JE DOBAR A KO NIJE ?,! TRI STRANE TROKUTA SVAKO SVOJU DRZI , ZAR NIJE ?! SAMO SMO MI DOBRI . BOG JE TU I SVE GLEDA , NE BRINITE !!!!

Bosanac

Kakva sramota. Prvo ovakvu boksersku spodobu postaviti na tako odgovonu poziciju, a onda trakavica oko njegovog izručenja. Pa je li to samo zato što je Hrvat. Ako je tako, da znamo da Hrvati mogu krasti, ubijati, varati i, naravno pobjeći bez sankcija. Katastrofa. Moj Čoviću koga ti štitiš, a kakvi ti pošteni propadaju u tišini.

Bosanac

***

Irfg

" Moj Covicu " ?! Bog je tu i gleda šta alah radi ?! Mislite ?! Ko vam ispra dušu, od one nekad dobre " bosnjacke "! Sad je više nema ! Uzeli ste što vam ne pripada ! A vjerojatno je sada kasno za pokajanje ! Nema nazad ! Politika i nije za svakoga ! Pa sad !

IVA

RUKOVODSTVO FUP JE ISTO KAO I ON I ZATO NISTA NE RADI KAO NI TROJKA SA COVICEM LJUDSKO SMECE!

IVA

>>" Moj Covicu " ?! Bog je tu i gleda šta alah radi ?! Mislite ?! Ko vam ispra dušu, od one nekad dobre " bosnjacke "! Sad je više nema ! Uzeli ste što vam ne pripada ! A vjerojatno je sada kasno za pokajanje ! Nema nazad ! Politika i nije za svakoga ! Pa sad ! ka Irfg<< ID PRO U KATOLIBAN ONANIRAJ NA COVICA:):):):)

IVA

VREDJA INTELEKT ?! TI IMAS INTELEKT ? KO U OVOJ BIH JE DOBAR ? KO JE POBEGAO U TURKIYE .?! KO JE PRODAVAO HUMANITARNU / MONSANT / POMOC I OBOGATIO SE ?! KO PRAVI UBRZANO VJERSKE OBJEKTE ?! KO LAZE ? KO JE DOBAR A KO NIJE ?,! TRI STRANE TROKUTA SVAKO SVOJU DRZI , ZAR NIJE ?! SAMO SMO MI DOBRI . BOG JE TU I SVE GLEDA , NE BRINITE !!!! ka Irfg IDI ANTESA PAVELICU,STOVATELJU ZLOCINACA I LAZNE GOSPE I JE.ENI LJUDSKI OTPADU U CRO I GLUMU VELIKOG HRVATA!

***

***

***

***

/ Najnovije