VIDEO: Uvrede na sjednici skupštine KS - "cirkusanti", "tvoj domet je kanabis"…

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lice i nalicje

ovo je bruka i sramota svih nas zajedno. Prava slika i prilika naseg drustva. Sve nam je ovako, uz cast par izuzetaka u skupstini koji se uvjek odmjereno i kulturno javljaju i komentarisu, ostali su odron..

Paraziti drzave

Ovo je slika i blamaz apostojeci partija koje nemaju jednog clana koji je dorasta da se bavi poslom vezano za politiku drzave. Svi trebaju dobiti otkaz i zakonski sankcionisati jer dovode funkcionisanje drzavnih aparata u pitanje a samim tim funkcionisanje drzave i ugrozavaju egzistenciju pucanstva. Dozivotno zabraniti bavljenjem politike ili funkcija koje su u interesu pucanstva. Teski paraziti .

Skup N

Ima jos zasluga za onaj događaj oko bicikliste,ministra saobračaja i policije. Dobra ova skupićina praaavo. Ima ih da će još malo i komplet familiju preseliti u ovu salu a i onih što će u istoj fotelji dočekati i penziju izgovorivši za 26 godina dvije rečenice.

SA

SRAM VAS BILO! NAJGORI ŠLJAM SJEDI U TIM KLUPAMA! GDJE SU NAŠI INTELEKTUALCI SE SAKRILI?

Pehlivan

Uvrijeđena ekstremna desnica, sa lijeve strane? :D

meni se čini

da su ovdje oni sto su uvijek u raji najglasniji a najvece neznalice i bahati do bola.. mene je ispred njih stid, i necu ni ja ni niko moj ni za koga od ove postave glasati sigurno!

Azazel

SDA Smradovi smatraju da su vlasnici I gazde Grada. Sve ih ponaosob poslati po sampite..bez kineskih respiratora I decenijskih kradja, suftovi minderaski

Djokica mali

Azazel BRAVO SVAKA CAST

Djokica mali

Pa šupci SDA-ovski drzavu ste unistili stvorili RS sta jos hocete.

/ Najnovije