Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvz

Ove glave je neprijateljska SDA uvela u politiku daj vlast pa u koaliciju bilo skim .

Bas

Federacija i ne zasluzuje boljeg ministra.

Leptir

Sto se cudite? Ovo sto gledate to je slika i prilika stanja u drustvu. Kad se svijest naroda promijeni onda necemo ovo vise gledati. Do tada-ni jedne, suti i zanji sta ste sijali.

Laxative

Da li je ovu gamad iz vlasti imalo sramota koga postaviše za ministra mupa, narkomafijaškog ćelavca koji ne zna dvije poštene da sastavi??? OSTAVKE bagro.

***

***

cirkus kolorado

ovakvom društvu i trebaju ovakvi karavanski zabavljaci.. nista bolje i ne zasluzuju

IVA

***

Balasevic

Pa konačno! Ramo i njegovi hominidi od djece su se zgadili i radiosarajevu, pa objavljuju ovakve clanke. Svaka cast, radiosarajevo. Porasli ste malo u mojim ocima. Bravo. :)

Gost

Ovaj narod treba g***ivom motkom po glavi dok ne dođe pameti.

***

***

kakav

narod takva vlast. Većina je ovakvih ,oni normalni(malobrojni) ne mogu ni doći do izrazaja.

Seljačine bahate.

***

Koliko vam ovaj degen plaća za ovo promovisanje?

DUGO U BH JAVNOSTI NIJE BILO DEGUTANTNIJE LOBANJE OD OVOG RAME ISAKA. ALI NIJE RAMO TOME KRIV SAMO. KRIV JE ONAJ SISTEM I ONA OSOBA KOJA JE DOZVOLILA DA TAKAV DEGENERIK UOPŠTE BUDE IŠTA U JAVNOSTI, A KAMOLI NA FUNKCIJI. A KRIVI SU DIJELOM I OVI AMERIKANCI, JER JE NEMOGUĆE DA NISU ZNALI KO JE I ŠTA A DOZVOLIL SU DA TAJ KRETEN BUDE OVO ŠTA JESTE. ZAISTA, ALI ZAISTA JEDNA OD NAJVEĆIH SRAMOTA BOSNE I BOSANACA, A NIJE IH MALO BILO DOSAD.

Hm.........

Dno dna,tabani.

lol

pa opet glasajte za njih, na sljedecim nece biti ni opcija

Samir

Ove papke treba dobro namlatiti

++++

***

Opa, opa, opala

Lijepe riječi su ukras!

medijumski ovisnik

Pa konačno! Ramo i njegovi hominidi od djece su se zgadili i radiosarajevu, pa objavljuju ovakve clanke. Svaka cast, radiosarajevo. Porasli ste malo u mojim ocima. Bravo. :) ka Balasevic

zumreheta filipović

radiosarajlije izgleda mijenjaju ploču...

Opa, opa, opala

Kakve samo lobanje kod ovih Isaka. Užas, katastrofa.

Baki

Ze porodica! Blamaza od papanluka

ne dirajte mi ravnicu...

ne dirajte mi Cigicu... NI AMERIKA MU NEMERE NIŠTA, mora da reis dovi za njega-

Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras! Lijepe riječi su ukras!

DJIKANE POSRBLJENI teroristo

ne dirajte mi Cigicu... NI AMERIKA MU NEMERE NIŠTA, mora da reis dovi za njega- ka ne dirajte mi ravnicu... ...mir djikane svetosavski TERORISTo podmazuj opanke turski oko te prava prve bračne noći kmetskom ZAKONU osmanlijskog sluganstva i logističke podrške i vazalstva stvorio te TURCIN a izmislio Rus 1815

Mir kmetu

Ove glave je neprijateljska SDA uvela u politiku daj vlast pa u koaliciju bilo skim . ka nasvz Ma ti njega mrzis zato što je musliman..

De ba nadji kakvog skutora katolibana

Federacija i ne zasluzuje boljeg ministra. ka Bas

Da li je ovaj narod ista bolje zasluzio

Isto kao da zivimo u nekom Tarintinovom filimu ili nekoj strasnoj verziji science fiction! Selim iz ove prelijepe ali dobro jadne zemlje!!!!

xxx

...mir djikane svetosavski TERORISTo podmazuj opanke turski oko te prava prve bračne noći kmetskom ZAKONU osmanlijskog sluganstva i logističke podrške i vazalstva stvorio te TURCIN a izmislio Rus 1815 ka DJIKANE POSRBLJENI teroristo jedini koga j estvorio turcin ti si krmak islamizirani, ti si pseto koje je dalo vjeru z aveceru, ti sljedis pedofila muhmede, ti si prodao bosnu hebem ti sve zivo, i mrtvo *****e lojavo

Adi

ka De ba nadji kakvog skutora katolibana Hebali ti katolibani ***** ******enu ****u, barem nisu degenerici kao vi polu narod, *****ad turska, otpad pogani sugavi lojavi, bolje biti krmak nego tursko smece kao ti, nije vas bog nizasta svroio degenerican narod pa se cudite sto vas svi mrze, mrze vas jer ste pogan, suge obicne

Bosanac

Ratni Profiteri vladaju u BiH ovaj napuhani celavac bradati,PAS dodik,Izdajnik bakir,ugrozeni fasista covic

Juhu, juhu, juhuhu

Arnel Isak reće: Ovaj ZE, znate ovaj ZE, pa ovaj ZE ...... i parlamentarac. Jad od FBiH. Gurali ga i za podpredsjednika parlamenta, ovaj ZE.

/ Najnovije