Vesna Pusić dala podršku Našoj stranci uoči izbora u BiH: 'Oni nude budućnost umjesto prošlosti'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ko je ova matpora tuka??!

ko je ova matpora tuka??!

Ishlapjela baburina!

ko je ova matpora tuka??! ka ko je ova matpora tuka??!

ruki

Nude od vjecne vatre do marin dvora. Ideje utopisticke za nasu realnost. Elitisticki podanici

JA1

Ovom komentatoru sa stotinu imena ..s j…m ti m..t.r klerofasisticku

Ljiljan:hvala pusićko !

......

Boske

Sad će se javiti škutori i reći kako Vesna nije rvatica ,I NIJE ,Vesna je Hrvaticaa ne kao vi koji ne znate ni tko ste ni što ste.

Bravo

Ja samo znam da neću glasati za Bećirovića kukavičije jaje podmetnuti bošnjacima i kojeg strani parlamebtarci podrzavaju tu nešto smrdi.Znaci da završi sa Bosnom Sumnjiv nije taj tip imao je za 25 godina rada mnogo grešaka na štetu bosnjaka.sa svojimberninon i ostalom bagron.glasam za BOSS

I tebi svih tih stotinu! :)

Ovom komentatoru sa stotinu imena ..s j…m ti m..t.r klerofasisticku ka JA1

Mostar

Vesnica je stara kuckica, kao i njen brat Zoran Pusic. Po njima mozes znati koji je antihrvatski pravac. Uglavnom, potpuno nebitna. Cak nebitniha od Jace Kosor

Hvala katolibane

Vesnica je stara kuckica, kao i njen brat Zoran Pusic. Po njima mozes znati koji je antihrvatski pravac. Uglavnom, potpuno nebitna. Cak nebitniha od Jace Kosor ka Mostar Hrvat=-U- zar ne?

Musliman = taliban, islamist, ekstremist, zar ne?

Hrvat=-U- zar ne? ka Hvala katolibane

/ Najnovije