Verbalni rat bivših 'saboraca': Stanivuković odbio TV duel, Vukanović mu citirao Ramba Amadeusa

3
Radiosarajevo.ba
Verbalni rat bivših 'saboraca': Stanivuković odbio TV duel, Vukanović mu citirao Ramba Amadeusa
Foto: Kolaž / Draško Stanivuković, Nebojša Vukanović

Verbalni rat dvojice nekadašnjih "saboraca" nastavljen je i večeras objavom Draška Stanivukovića da je odbio TV duel sa Nebojšom Vukanovićem jer "ne želi da slabi opoziciju".

Vukanović mu nije ostao dužan već je odmah poručio kako će ga uništiti i izbrisati sa političke scene.

Gradonačelnik Banja Luke i predsjednik Gradskog odbora PDP, Draško Stanivuković je, naime, večeras na društvenim mrežama objavio da je odbio TV duel sa Vukanovićem na ATV-u na koji je on pristao.

"Кakva glupost! Zamislite duel Dodika i Viškovića na BN-u, koja bi to usluga bila za opoziciju. Nikada ništa neću učiniti da umanjim, a kamoli narušim snagu opozicije i mogućnost za buduće pobjede, što Vukanović svakodnevno čini",  napisao je Stanivuković.

Vukanović, lider pokreta 'Za pravdu i red' i narodni poslanik, mu je ubrzo odgovorio citirajući poznati hit Ramba Amadeusa Smrt popa Mila Jovovića.

"Ja sam doša’ kapetane da na megdan zovem tebe. No se spremi i izađi biraj mjesto za megdana. Te riječi kao munja pogodiše kapetana….", citirao je Vukanović dodajući da nikada nije birao mjesto za megdana.

"Idem gdje me zapadne", istakao je Vukanović za Srpskainfo. Na pitanje da li svojim izjavama i objavama ruši opoziciju, kao što to tvrdi Stanivuković, Vukanović kaže da je gradonačelnik Banjaluke uništio opoziciju. Dodaje da je Stanivuković kriv što Jelena Trivić nije pobijedila na izborima, što je i ona ranije rekla.

Dovoljno je, kaže Vukanović, pogledati sajt koji kontroliše Stanivuković i vidjeti 20 objava u kampanji i prije nje protiv Jelene Trivić i vidjeti da upravo taj sajt sada njega brani.

"On je jedno veliko zlo i velika prevara. Dosta sam trpio njega i njegov populizam i njegovo glumatanje. On može slobodno reći da je završio svoju političku karijeru. Objavio sam mu rat i uništiću ga kao što sam uništio Nešića,  Mijatovića i ostale koji su napravili pakt sa režimom", poručuje Vukanović.

On kaže da je Stanivuković prešao crvenu liniju. Vukanović ističe da ne zna što je sporan ATV za Stanivukovića kad je gostovao na toj televiziji prije 20 dana, a prethodno je bio i na RTRS kod Mate Đakovića.

"Išao sam na duel i sa Nenadom Nešićem, išao bih i sa Dodikom. Sve bih ih razvalio. Mogu svi skupa da učesvuju u TV duelu. Eto, neka zove njih u pomoć. Neću da gledam više njegovo glumatanje i simbiozu sa režimom", poručuje Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije