Nebojša Vukanović: 'Nema pjesme ni meraka bez sestrića Zeljkovića i Dodika ujaka'

6
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović: 'Nema pjesme ni meraka bez sestrića Zeljkovića i Dodika ujaka'
Foto: Arhiv / Milorad Dodik, Vico Zeljković i rodbina

Da je vladajuća familija sve poklopila i da je Republika Srpska njen bankomat govori i primjer prebacivanja 2 000 000 maraka sa računa Vlade Republike Srpske na račun Fudbalskog kluba Borac, kojim rukovodi Bogoljub Zeljković, sestrić Milorada Dodika.

Bogoljub, ali i njegov rođeni brat Vico Zeljković, koji je bio predsjednik FK Borca dok ga nisu progurali na čelo Fudbalskog saveza BiH, napravili su milionske dugove, igračima, upravo i zaposlenim u FK Borac plate nisu isplaćene 6 mjeseci, nema novaca za pripreme, pa je sestrić zamolio ujaka da mu navodno prebaci 2 miliona maraka i plati ceh njegove nesposobnosti i promašaja, piše Nebojša Vukanović na svom blogu.

Nažalost sve što je nenormalno kod nas postaje normalno i prirodno, pa se gotovo niko i ne buni zbog ovakvih drskih zloupotreba.

JUPOL Bojaton: Aktivno treniraj za bojenje

JUPOL Bojaton: Aktivno treniraj za bojenje

Ekskluzivno: Vico Zeljković, zbog povezanosti sa Dodikom, nije dobio vizu za SAD

Ekskluzivno: Vico Zeljković, zbog povezanosti sa Dodikom, nije dobio vizu za SAD

Da vlastela i vladajuća familija živi na visokoj nozi govore i slike koje je iz Rima objavio predsjednik Fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković sa suprugom, koji je boravio u luksuznom hotelu u kome noć košta više od 7.000 maraka.

Fotografije supruga govore da je čitava vladajuća familija bila na dočeku Nove godine u Rimu, a slike govore da se bilo malo i u šopingu, svratilo do ekskluzivnog butika Louis Vuitton, vjerovatno kako bi se iskoristili novogodišnji i božićni popusti.

Fotografije s provoda u Rimu možete pogledati na linku OVDJE, a video prilog i kratak osvrt na dešavanja u Fudbalskom klubu Borac i privatizaciji države od strane prve familije na linku ispod:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije