Veliko slavlje u Muzurovom štabu: Lijepo je doć' u svoju čaršiju....

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katastrofa

Mislila sam da su ovo progresivni, kulturni, urbani ljudi, kad ono i ovo seljačija. Nisu, znači, i ovi daleko od Prevljaka, samo su drugačije upakovani. Ništa, novo n8 dobro, nažalost, neće donjeti ni ovi izbori.

Gost

Sjasi Kurta da uzjase Murta!

moke

ka Katastrofa Neka. Samo da se zelenoj gamadi sjeme zatre.

moke

ka Pa eto Jao sto vam Konakovic mece i ne vadi. Nek je i SDA al je moj SDA. Volim Kiflu sto mi je ovo vece priustio nego deset drugih veceri sto bi vas smetljar bakir reko.

Bježi ba

@moke o čemu ti, majke ti? Ovo je klasični Kramer protiv Kramera. Ispaštat će dijete, naravno. A ti Konakovića, tako poštenog, možeš kući da dovedeš, brzo bi te raskućio.

moke

ka Bježi ba ja, i?

ferdo

svaki od politiĆara na Balkanu koji se lati mikrofona je dokazani lopuža i ljakase, pa ni ovaj nije iznimka

Sale

Zelena bagro,eto Konakovića.Stavlja a ne vadi.

Ilidzanac

I ovaj Muzur neki "seljacic" kog Dino na uzici voda. Ne zna ni pricati, katastrofa od kandidata. Tu je negdje ko i Fikro, nema velike razlike... Nek nam je Bog na pomoci sa ovakvim karikaturama...

JA1

Ne zelim osudjivati unaprijed. Dali smo mu sansu i ostaje da vidimo sta ce uraditi. Ako iznevjeri za cetiri godine opet mijenjati al nikada ponovo postaviti Sdaovca. Kaznjavati dok ne shvate da moraju raditi za nas.

Ne svidja mi se prvi potez

Lljudi pandemija je. Mislila sam da kod vas ima razuma za takve stvari.

MAKTUB

Vidim, nigdje maski. A na Sarah polju polumrtvi, bolesni, ljudi, stoje na ulici po osam sati da bi bili testirani. I ja padoh na postelju zbog stoke koja mi puha za vratom. Btw: gore ne moze biti od primitivnog, tupog i glupog Memica. Memicuuu, jel' ti drazi Frojd od Nitsche-a, ili Impresionisti od ekspresionista. Buhhaahaha

/ Najnovije