Veliki broj obolio od COVID-19: Novinari da budu prioritet za vakcinisanje

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Taman posla

Po cemu ste vi bitni kopirate jedni druge. Cast izuzecima. Ali ima bitnijih zanimanja. A i kategorija, Recimo mladji ljudi koji imaju dijabetes, visok krvni pritisak, srcane probleme itd

Vakcina CC

Vakcine još nisu ni došle a ,, gladno udruženje novinara'' već traži da oni budu prioritet i da dobiju vakcine prije radnika u trgovinama, apotekama, rudnicima, pogonima gdje radi i po 50-100 radnika zajedno, šalterskim službenicima, prijemnim kancelarijama , oružanim snagama, kuhinjama itd... Cijelu 2020 godinu su prikupljali informacije online, sa drugih medija, facebooka , twitera , instagrama a to i dan danas rade. Stidite se svoje sebičnosti. Na pet portala sve isti naslovi i tekstovi. samo prepisuju jedni od drugih a na kraju to tv. vijesti sumiraju.

/ Najnovije