Veliki broj građana Sarajeva okupio se u školi da odaju počast brutalno ubijenom Farisu Pendeku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Uzas

A sto se ne okupe prije nego se dogodi ovako nesto. Svi se prave ludi i govore nije to moj problem dok ne postane njihov problem. Sada je kasno. Necemo sada govoriti gdje je neko koncuva red i mir, nego gdje su ovi sto su se okupili bili prije da zahtjevaju od njih da cuvaju red i mir. Onaj hajvan zgazio tri mlade djevojke od toga dvije preminule. Policija akciju mjesec dana i onda opet nista. Djaba sada okupljanje, sad je kasno. Okupite se da sprijecite ovakve situacije. Zao mi momka koji je zbog idiota nastradao. Ali znate li koliko ovakvih jos idiota ima. Ne treba naravno sada cijeli grad kazniti zbog idiota, ali treba idiote staviti tamo gdje im je mjesto.

Bruka

Na okupu doslo jedno 10-15 policajaca, pa da Vas je toliko na ulicama pola belaja se ne bi desavalo. Njima je najbitnije da idu negdje ***ovace sa jedu, da odu gdje radi neka ženska pa da se malo nabacuje. KATICE ODLAZI

Peti sekretar SKOJa

E dragi moji, nije nam bilo dobro u ono vrijeme, nije nam bilo dobro jelde? Komšija je komšiju poštovao, porodice su bile sretne kako god, djeca se igrala a vidi sad! E sjetite se samo onih dobrih dana i sjeća li se iko onog uzvika - eto Anđića!! Policija koju su svi poštovali, a sad? Iskreno saučešće porodici i prijateljima ovog zaista mladog i lijepog momka. Tugu i bol Vam nemogu ublažiti nikako a znam da će uvijek biti tu i čuvajte lijepe uspomene.

/ Najnovije