Veliki britanski medij o Sarajevu: Grad koji ima dušu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XXX

Kada će nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

Papanluk

u reintregrisanim sarajevskim predgradjima i arapluk

islamska kasaba koja ima dušu

al pokvarenu, poganu, olaham.

Ima on i jaliju.

.............

Kad Bošnjin ego raste...

medijumi u rangu ovog radijona, kljiksa i avaza... bruka

LIJEPO I CISTO MOJE SARAJEVO

BEZ BOSANSKI VLAHA!

JOLE

JOJ SUPLJE

Hajde sto si glup, razumljivo je,

BEZ BOSANSKI VLAHA! ka LIJEPO I CISTO MOJE SARAJEVO ali sto si nepismen?

Mujo Hrsuz

Nije samo Sarajevo, kompletnih naših 24% ima dušu. Šmek Afganistana, dušu Pakistana, srce Bangkadeša. Volim te Bosno, tvojih 5 bošnjačkih kantona.

Derim

Svima , kojima se ovaj tekst ne svidja i na njega imaju los komentar , se kvalitetno nas erem u us ta.

Evo dijaspore!

Svima , kojima se ovaj tekst ne svidja i na njega imaju los komentar , se kvalitetno nas erem u us ta. ka Derim sa tim imenom

POKOJI SRBIJANAC, TURISTIĆKI

BEZ BOSANSKI VLAHA! ka LIJEPO I CISTO MOJE SARAJEVO ALI BOSANSKIH VLAHA NIDJE! LIJEPO I ĆISTO MOJE SARAJEVO!

***

*** A TI NJEMU!

POKOJI SRBIJANAC TURISTA

***

NEMOZE SE VISE PO SHEHERU HODAT PIJAN I BAHAT

ALI BOSANSKIH VLAHA NIDJE! LIJEPO I ĆISTO MOJE SARAJEVO! ka POKOJI SRBIJANAC, TURISTIĆKI KO NEKAD, ONO DJIKANSKI,VLASKI, NEGO NA PRSTIMA I NAZIVAT SELAM!

/ Najnovije