Velika potraga u Brčkom: Nestao Stojan Kuzmanović, policija moli građane za pomoć

0
Radiosarajevo.ba
Velika potraga u Brčkom: Nestao Stojan Kuzmanović, policija moli građane za pomoć
Foto: MUP Brčko distrikt / Nestali Stojan Kuzmanović

Policija Brčko distrikta pozvala je građane da im pomognu u pronalasku Stojana Kuzmanovića (79) koji je nestao 23. avgusta ove godine.

Kako se navodi u saoćenju Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, 24. augusta u 7.45 sati prijavljeno da se Stojan Kuzmanović dan ranije oko 18.00 sati, iz mjesta Grbavica, uputio vozilom Golf 3, sive boje, registracijskih oznaka O46-E-087 u mjesto Donji Brezik.

Do trenutka podnošenja prijave nije se pojavio na kućnoj adresi.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Stojan Kuzmanović je krupnije građe, visine oko 165 cebtimetara, kraće sijede kose, a u trenutku nestanka na sebi je imao tamne pantalone i majicu plave boje.

"Pripadnici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe. S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ovoj osobi da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200", apeluju iz Policije Brčko distrikta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije