Lijepe vijesti: Okončana je potraga za nestalom Nađom Čokić

2
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti: Okončana je potraga za nestalom Nađom Čokić
Foto: Facebook / Nađa Čokić

Nakon višesatne potrage za nestalom Nađom Čokić pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo su uspješno okončali potragu.

Prilikom pronalaska nestale obavještena je porodica Policija PU Novi Grad Sarajevo i JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a nakon toga je upućena na daljnje medicinske pretrage.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo građanima, medijima Policijskim upravama Novi Grad Sarajevo i Ilidža uposlenicima JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i Službi civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo na koordiniranoj saradnji prilikom pronalaska nestale osobe.

Požar ‘progutao‘ stadion prvoligaša, stigli vatrogasci, ali nije bilo spasa: ‘Ostali smo bez svega‘

Požar ‘progutao‘ stadion prvoligaša, stigli vatrogasci, ali nije bilo spasa: ‘Ostali smo bez svega‘

Ovo je treća potražna akcija od subote 12. augusta 2023. godine na području Općine Novi Grad Sarajevo koje su uspješno rješene od strane pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo, a važan podatak je da su sve nestale osobe pronađene žive jer se na vrijeme angažiovala Gorska služba spašavanja što pokazuje jedan uređen sistem na području Općine Novi Grad Sarajevo i sinhronizovan rad službi tj. Policije Službe civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo, Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo, JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo te građana i medija.

A također ističemo da smo učestvovali i u akciji koja se odvijala 13. augusta 2023. godine u neposrednoj blizini Vodopada Skakavac sa kolegama GSS Kantona Sarajevo gdje je spašena povrjeđena planinarka. Naši volonteri su zlato današnjeg društva", stoji u objavi na Facebook stranici GSS Novi Grad Sarajevo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije