Velika potraga u BiH: Nestao Samir Nezić, jeste li ga vidjeli?

1
Radiosarajevo.ba
Velika potraga u BiH: Nestao Samir Nezić, jeste li ga vidjeli?
Foto: Kolaž / Traži se pomoć građana u pronalasku Nezić Samira

Policija stanice Ključ pokrenula je operativnu potragu za nestalim Samirom Nezićem, nakon što je njegov brat prijavio nestanak.

Iako su poduzete različite aktivnosti od strane policije i srodnika, Samir Nezić još uvijek nije pronađen.

Prema posljednjim informacijama, nestali Samir Nezić primijećen je 4. februara 2024. godine oko 15:30 sati u naselju Hasići, općina Ključ.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pozivaju sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili boravku Samira Nezića da odmah obavijeste policiju. Informacije se mogu dostaviti na broj telefona 122 ili na broj telefona 037/661-222. Također, građani mogu stupiti u direktni kontakt s pripadnicima policije Unsko-sanskog kantona.

Opis nestalog lica: Samir Nezić ima visinu oko 170 cm, težak je oko 70 kg, slabije tjelesne građe, s prosijedom kratko ošišanom kosom i smeđim očima. Kao karakterističan osobni znak, ističe se nedostatak tri prednja zuba u gornjoj vilici. U trenutku nestanka nosio je crne vojničke čizme, plave hlače i crnu duks majicu.

Policija Ključa apelira na saradnju građana i moli ih da prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju nestalog Samira Nezića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije