Velika analiza Harisa Imamovića: 'Slijedi borba za goli opstanak Bosne i Hercegovine'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji si ti ????

***

Zapare

I onda naši hoće u Eu i nato taj isti eu i nato stavio embargo na samo odbranu vidi sad Ukrajina sve ima pomoć Palestini niko neće da oružja za samoodbranu to je ta lažna demokratija koju oni prosipaju u BiH .

Haha

***

Nato

***

***

***

NAM

***

Ma bolan šta pricaš

BOSNA ĆE OSTATI AL NISMO SIGURNI DALI ĆE OPSTAT RUŠITELJI BIH IL ĆE MOTAT ZA KARPATE

***

***

Schmidt

***

Error

Jeste tako je to kad si izdajnik i svoju zemlju,( koju su casno branili borci koji su iz nicega stvorili 12 divizija i jednu ponosa vrijednu armiju,) bacis pod noge izgazis njihovu borbu, izignorises, i sto je najgore pljunes (u smislu jer je dosao u sarajevo da se bori) sehida i njihove porodice i pocnes da saradjujes sa cionistom i sofisticiranim fasistom.a ono sto je najgore svog dzelata ne pozoves na odgovornost pred sudom ne uzmes mu krvarinu vec mu das pola drzave updrkos zlocinu ,masakru ,genocidu!Sta ocekujes Bosnjo???? Bolje sutra ??? Pa glup si ,da!!!!

Error

Lijepe riječi su ukras!

Pancer

Lijepe riječi su ukras!

Nazalost

Ovo je vrijeme izdajnika u vlasti koji su prodali drzavu i narod za fotelju.Trenutno svaki vjetar za nas je opasnost.Kad nemamo izdajnika mi smo jaki i tada i nas uvažavaju.

***

***

Gulliverus

Odlična analiza, zaista je sve ovako, ko je lično čuo i vidio šta govore i kako razmišljaju američki faktori ovdje u BiH zna dobro o ovome sve. Samo ovi Čović/Dodik lajavci imaju druge porive kako bi vrijeđali i pljuvali al kad i za drugo i ne znaju osim da su mali podanici...

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije