Vedran Zubić: Umjesto da počne prva smjena počeo je policijski uviđaj. Dotakli smo dno

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oliva

Da, da i da.

Sar

Pa imate li ikog drugog da daje izjave od ovog samoproglasenog najboljeg profesora??!! Sve ok, ali vala jel neki problem ( pa makar i kliziste u Katmanduu) ovog lika pozivate. Rjecit je nema fule, ali puna kapa demagoga i pametnjakovica na drustvenim mrezama....

Gost_Radio_Sarajeva

Ma kakav, nismo mi ni blizu dna.

Guest

Ajde ba sad fol prosipate suplju. Nista bolje nije bilo ni prije. Utoke, noževi tuce su i prije bili modus operando u Masinskoj, ŽIŠ-u, Branko Lazic, Elektroenergetskoj, Drvnotehnickoji i sl.

Promašili smo ga

Ma kakav, nismo mi ni blizu dna. ka Gost_Radio_Sarajeva

Guest

Bravo profesore

***

***

xlx

Klasični dmagog i deežurni ublehaš

Guest

Uvijek se govorilo da nema loših učenika, samo loši učitelji... E, sada - pitanje je od koga i šta uče današnja djeca. Između roditelja, škole, vanškolskih aktivnosti, ulice, komšiluka, interneta... Nije uzalud skinuta odgovornost do 18. god. Treba naći tu iskru dobrote i njegovati je. Pitanje svih pitanja - kakva ponašanja odraslih se društveno potiču i nagrađuju?

Nina

Internet , tv ,i svo zlo iz vana .

Tko obrazuje i odgaja djecu - svi osim prosvjetara

Skole su odgojno-obrazovne ustanove,a prosvjetni radnici akcentiraju drugi dio naobrazbe “obrazovanje”!Nisam čula niti jednog prosvjetnog radnika da je preuzeo odgovornost zašto su naši učenici funkcionalno nepismeni (PISA). Prema njihovim riječima svi drugi su krivi,a oni ne prihvataju niti jedan djelić svoje odgovornosti! Izvjesna prosvjetna radnica oglasila se putem FB profila S.Sivre ,gdje zaključuje da živimo u bombastičnom vremenu!Kakav je to prosvjetni radnik u vremenu kriznog komuniciranja?A doživotni sindikalac svakodnevno sarkastično ismijava cjelokupnu situaciju,upirući prst prema ministrici obrazovanja ,te je proziva kao najodgovorniju za ovu vrlo složenu situaciju!Ovakvi komentari stvaraju još veću konfuziju i učenicima,i prosvjetarima, i roditeljima, kao i javnosti ! Interesantno je da se pojedini prosvjetari oglašavaju putem društvenih mreža s kritičkim komentarima ,kao da oni nisu dio tog sistema koji ima problem! Zašto u nazivu svake skole stoji”odgojno-obrazovna ustanova”,ako prosvjetari ne odgajaju generacije u mjeri koja može oblikovati njihova razmišljanja i odgoj! Interesantno je da postoje ratni Aktivi prosvjetnih radnika,koji nisu našli za shodno da se obrate učenicima,roditeljima ,pa i javnosti! Oglašavaju se samo putem društvenih mreža , gdje ismijavaju kolege,naročito direktore…jer je to sfera njihovog interesovanja…kakav odgoj i obrazovanje!!

Mi smo davno dotakli dno.

***

Nema i ne rise

Pa imate li ikog drugog da daje izjave od ovog samoproglasenog najboljeg profesora??!! Sve ok, ali vala jel neki problem ( pa makar i kliziste u Katmanduu) ovog lika pozivate. Rjecit je nema fule, ali puna kapa demagoga i pametnjakovica na drustvenim mrezama.... ka Sar

BULKAA NABIJ SE NOGOM SAMA

BULKAA DA OBRAZA IMAS DALA BI OSTAVKU NIKAD GORE NIJE BILO. EBO TE ADZIJA A TI NJEGA!

/ Najnovije