Većina građana u BiH jedva preživljava: Dok banka uzme ratu - ostane mi 160 KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Darko

Sve je tako kako kažete ali kada mi ovi spomenu kredit sav se ospem. Pa što dižete kredite kada ih ne možete vračati. Da li neko drugi treba otplačivati vaše kredite i prohtjeve. I to obično kukaju oni gdje su oba supružnika zaposlena i koji hoće da imaji sve preko noći a da im ništa ne fali u međuvremenu.

zlatni escajg

blagostanje se nalazi u vjerskim objektima i pripadnosti naciji, tako opet glasajte za "svoje" nacionalisticke plemenske vodje

Nepravda

Ja posudio od komšije 5 tisuća maraka na tri mjeseca da kupim auto. Možete samo zamisliti već nakon pola godine me pita kada ću mu vratiti a ne pita kako. I još sam ga dva puta sa tim autom vozio na posao.

Stevo

Ja posudio od komšije 5 tisuća maraka na tri mjeseca da kupim auto. Možete samo zamisliti već nakon pola godine me pita kada ću mu vratiti a ne pita kako. I još sam ga dva puta sa tim autom vozio na posao. ka Nepravda Kako ga nije sramota.

Salih

A POGOTOV mikro kreditne od 15% pa do 25% kamate to nije protiv zakonito zato sto politicari drze iste i peru prljavi novac imaju i sud na svojoj strani fuj ova drzava i treba da se raspade sami kriminal

/ Najnovije