Večeras javno obraćanje: Muriz i Arijana Memić imaju važnu poruku

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daj ba Muriz,ne davi više! Ako nisi u stanju to sam odradit,yebi se!

.

BA

NiP-ovci dosadili ste vise i bogu i narodu .Muriz se uzivio kao da je predsjednik vrhovnog suda i ajatolah istovremeno . Sjasite vise sa naroda !

Kazi istinu

Iskreno zelim da se pronadju i kazne svi koji imaju veze sa ubistvom Dzenana. Cudi me kako Muriz tvrdi da zna ko mu je ubio sina i nece da usmjeri istragu u oravom smjeru. Nije lijepo prozivati imenom ljude koji nemaju nikakve veze sa slucajem. Politicka boja je vidljiva jer nikad nije pomenut niko iz vladajucih struktura tog vremena. Nevjerujem da oni koje Muriz proziva imaju vuse veze sa ubistvom id onih koji su vladali a i sada vladaju kantonom.

/ Najnovije