Važno saopćenje za klijente banaka u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Banke su zlo

Sto ce vam pare po racunima,drugi s njima upravljaju i bogate se.vremena su takva da u sekundi mozete ostat bez svog novca.podignite s banaka svoj novac i pretvorite u hranu,nekretnine,zlato srebro.

NRW

Mogu oni pricat sta hoce Ali ja im vise nista nevjerujem. To iskustvo Sam vec jednom osjetio i vise nikad.

Jole

Ne sekiram se ja za ove sto imaju para na racunima..sta cemo mi sa ovom svakodnevnom bijedom??

Glad oci nema

Ne sekiram se ja za ove sto imaju para na racunima..sta cemo mi sa ovom svakodnevnom bijedom?? ka Jole sisat motku ko i dosad,a ako podje ovdje sranje osveti se sda teroristima i njihovim famelijama za patnju kroz koju prolazimo.znaju se sve njihove famelije.

Cim oni

izdaju saopstenja,tu smrdi na Ljubljansku banku.

/ Najnovije