Važne informacije: Delić najavio podjelu još 300.000 KM

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

DELICU ZA SVE IMA PARA SAMO ZA PENZIONERE NEMA ZASO MI SE ODBIJALO 38 GODINA OD PLATE STIDI SE

Klosarkaš

Ma Delić očito ima nekog u ovom svemu. Osim trudnicama i djeci nikom drugom ništa još od kantonalnih dana.

Vladimir

Pa ne dijeli on. Drzavne pare. To samo u Bosni ima. Te dao ovaj za skole, te ovaj asfaltira, te. Ovaj gradi bolnicu. Pa to im je posao. Steta sto vise kradu nego sto moraju rasporediti.

AVA

PRESTANI DIJELITI NOVAC GLUPI MAGARAC NIJE TI CACEVINA ODAKLE UZIMAŠ NOVAC

Senco

***

Eve me

***

Nino

***

Sumi

Dajete vjetar u leđa socijalnim služba koji tako neprofesjonalno rade sa strankama, pogotovo sa ranjivim kategorijama kao što su roditelji djece sa posebnim potrebama. Konkretno pravnica u Ilijašu u socijalno službi je toliko drska i neotesana redovno se svađa i raspravlja sa ovom ranjivom kategorijom ljudi po meni njen profil ličnosti je samo rad negdje u vojsci mjesto joj nije tu ali kome da se žalim mimo ustanove jer ona i šefica su kao šipka i bubanj?

Gooo

Ovaj Delic je nevidjeni kriminalac

Milena

Za svakog ima para a za penzice nema.Uskoro ce izbori pa penzici pamet u glavu komu ide vas glas.

Odakle li ove pare dolaze Boze mili...A peru bas

***

Tuner

Kome? Onima sto imaju milione

nocoment

svoji para ili...

/ Najnovije