Vasvija Vidović: Šokirana sam i zabrinuta pričom da je već poznat ishod presude Fadilu Novaliću

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

***

Gost

***

...

***

Bas cudno

Cudi me da g-dja. Vasvija kao advokat sa dugogodisnjom praksom nije savjetovala svom klijentu da odstupi sa duznosti Premijera cim je podignuta optuznica, kao sto je to obicaj svuda u svijetu.

Samo dugmici ostali

Gospođo vasvija ako nije kriv,onda vi vratite svojim novcem nastalu stetu po federalni buđet od 10 miliona maraka.

?

A ti si kao iznijeka dokaze da je nevin, para nema a respiratori neispravni, kakav jos dokaz treba?

Mural

Mobing u režiji uvažene gospođe.

a molim te

pusti šuplju

Alf

A sjeća li se gospođa Vidović, kako je sudila prije rata viđenijim Bošnjacima po narudžbi SDB-a u ono vrijeme? Sjeća li se Čamapre Arifa, sjeća li se Grebović Ahme, onako kako su im napakovali, a ona kao sudac trebala da izvrši presudu. otkud tebe sada kao dušebrižnik za Novalića????

***

čudno joj ime! je li to tursko, gluho bilo?!

tuner

***

Sova

Covjek bi rekao da ova advokatica zna da se ne treba komantarisati presuda koja nije ni donesena. Advokat bi trebao raditi svoj posao, a to sigurno nije medijski pritisak na sudije. Jadno...

Vasve

***

Infidel

A ti si kao iznijeka dokaze da je nevin, para nema a respiratori neispravni, kakav jos dokaz treba? ka ? Ne iznose se 'dokazi' da je neko nevin. Teret dokazivanja je na tužilaštvu. Onaj koji tuži mora dokazati da je neko kriv.

Haha

Ma nema ništa od presude. SDA će radije zapaliti Sarajlabad nego pristati da sud presudi krezubom Fadilu.

333

Ma hajte gospodjo Vidovic, puno vam se posla smijesi. Sitni je problem sto nece tako lako ici oslobadjajuce presude kao do sada.

Teta

Šokirani iznosi koje šokirani zarade gospoja

Volim SDA

***

/ Najnovije