Vaskovića isprovocirala Dodikova političarka: Narod na rubu beznađa, a na njoj torbica od 2.620 $

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije 2.620$

Nego $2.620. Znak ide ispred cifre.

***

***

Sarajevo bih

Plastificirana ljadro genicidaska poremse joj se u vaginouste lježva.

Kad

Zaba misli da je k o b.la,pa digne obje zadnje noge da se potkuje,odvratno fuuujiii.

Usenasepodase

Novinar ne razumije ovaj tip gospoje, njoj je sve to potrebno da bi izdržala život sa samom sobom (ako možda nema neke ljudske kvalitete). Pogled u ogledalo je tješi a ne humanost i pomoć nekome u potrebi. Također ne želi ulagati u svoje obrazovanje jer za poziciju na kojoj je nije potrebno znanje i stručnost. Sjedenje je uvježbala i mirno ga obavlja. Poziranje vježba neprestano, čak i kada vozi, tako da je uvijek spremna ispred kamera. Ne omete ju ni kada se pištoljima barata u njenoj blizini. Ako novinari pišu o njenom kaišu i papučama, ona je sretna jer su joj se sve želje i planovi za ovu godinu ispunili. Čestitke!

Ne pijem dok Paja vozi

Novinar ne razumije ovaj tip gospoje, njoj je sve to potrebno da bi izdržala život sa samom sobom (ako možda nema neke ljudske kvalitete). Pogled u ogledalo je tješi a ne humanost i pomoć nekome u potrebi. Također ne želi ulagati u svoje obrazovanje jer za poziciju na kojoj je nije potrebno znanje i stručnost. Sjedenje je uvježbala i mirno ga obavlja. Poziranje vježba neprestano, čak i kada vozi, tako da je uvijek spremna ispred kamera. Ne omete ju ni kada se pištoljima barata u njenoj blizini. Ako novinari pišu o njenom kaišu i papučama, ona je sretna jer su joj se sve želje i planovi za ovu godinu ispunili. Čestitke! ka Usenasepodase Nije kao naša skromna Seka sultanija koja je gledala na obrazovanje i završila to sve, nosi skromnu odjeću, skromne jeftine torbe, jeftine šalove, cipele, pa vozi skromni autić, ona i muž potrošili svoj teški zarađeni novac na skromnu svadbu kćerke itd. I zašto se ova ne ugleda na našu skromnu seku

/ Najnovije