Varnice u Briselu: Dodik odbio da stane pored Džaferovića!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka

Neka vide koliko je ono grmalj bez presedana...

Nema

Ovakve idiote treba napokon kutarisati. Doata je ove stoke

nasvasta

Dabogda im seljaćina vlado do nestanka .

Pa

Pa nema jedinstva, zasto to licemjerno prikazivati. Ne razumijem sta je pogresno bez obzira sta mislio i svij trojici ali jedinstva nema na mapi tako da ne razumijem ove licemjere koji komentarisu suprotno. Pardon, sem mrznje i licemjerstva.

Doria

Boze sacuvaj bruke. Ova konjina iz Laktasa, uvijek kontra i niko nista da mu kaze. Druga dvojica - Dzafer djeluje kao da ne zna ni gdje je a papanluk i primitivizam mu se citaju na licu. Onaj treci, gradski mangupcic, iz fine porodice, ali nekulturan i prost. Ovo se moze mjeriti sa Katangom. Fuj

JA1

@pa<< gdje nema jedinstva, mozda u tvojoj glavi, oni su jedinstveni itekako. Bolje reci sjedinjeni organizam za pljackanje svog naroda.

Ma,da

Neka si ti njima Mile pokazao! Nek se zna ko je najjači. Oni će tebi nešto da pričaju! Fukara.

Globus

Novinar koji je objavio u Oslobođenju da Dodik namjerno nije htio stati do Džaferovića treba da napiše na osnovu čega je to zaključio. Na osnovu slike ništa ne možemo zaključiti a na osnovu čega je on prenio ovakvo negativnu i depriminirajuću vijest?

Da

Novinar koji je objavio u Oslobođenju da Dodik namjerno nije htio stati do Džaferovića treba da napiše na osnovu čega je to zaključio. Na osnovu slike ništa ne možemo zaključiti a na osnovu čega je on prenio ovakvo negativnu i depriminirajuću vijest? ka Globus Zato što je to pomislio, a dobra je za blaćenje gosp. Dodika. To im je duševna hrana u Sarajlabadu i feder. Sva mržnja i nezadovoljstvo ovim životom ,jadnici usmjeravaju prema Dodiku, umjesto da krive svoje vođstvo na čelu sa Izetbegovićem i SDA.

Frojd

Mrznja kos izbija iz sarajevske mahale je neiskorijenljiva. Jedino rijesenje je podjela BiH.

Ocit dokaz

Izbori su blizu i logicno je pomislit da Dodik kao vrlo vjest srpski populista javno cini stvari koje gode njegovom glasackom tijelu. Cin u kome se on distancira od Bosnjaka dokaz je da Srbi cijene fasisticki odnos prema Bosnjacima. Iako su Srbi u svakom ratu cinili genocid nad Bosnjacima uvijek lazno predstavljaju historiju kao svjedoka njihovog stradanja. U ovom odnosu se vidi ko je nepravednik.

/ Najnovije