Vanredna press konferencija Vlade FBiH: "Danas ćemo razmatrati odluku o danu žalosti"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja, u nas tako.

Kad se dogodi nesreca, proglasi se dan zalosti, kazu se dvije-tri floskule i hajmo dalje. Gradimo opet gdje ne treba, izdavajmo dozvole za svasta po steli. I proglasavajmo nove dane zalosti. Jesi mozda najavio provjere dozvola za ovakve kao taj gore kamenolom?

Nesvjestan stvarnosti

Ovaj je ispuhao, itekako odgovoran za korupciju i kriminal. Oholi i beskirisni beskičmenjak od kojeg nije bilo koristi, sem njemu samom.

Očito

Nikšić je najveći lažov u svojoj kasti. Toliko puta hladno gleda u kameru i izjavljuje neistine, obećava ono što ne namjerava ispuniti, u svakom potezu vaga vlastiti interes i svoje stranke. Nigdje tu nema nas, građana. Ismijavao nas je oduvijek, jer smo ovce kojima lako manipulira a još ga i plaćamo, to je njegov stav. Koliko je novaca oprao, možda jednog dana saznamo. U talu je sa mnogima, Čovićem itekako. Njemu podnosi redovno izvješće.

Jadan

Je onaj Nermine koga ti vodiš bez dana radnog staza čovjek koji nikad nije zaradio dinara niti kao radnik niti kao privatnik

OktroisaniNelegalniNelegitimniNiksic

Prije 10 godina zbog tadasnjih razornih poplava ovaj debil je izgubio izbore i pao sa vlasti. Nadam se da ce poplavei odroni 2024 biti pocetak kraja Trojke, SDP-a BiH pogotovo, potom Nermina Niksica i citave te oktroisane Vlade FBiH koja udovoljava zeljama Covica i Hrvata, a nametnuta je od Murphyja i Schmidta. Sutra cete vidjeti da cete proci kao SBB prvo na lokalnim izborima 2020, pa potom na Opcim izborima 2022 godine kada su nestali kao partija. SDP isto treba nestati za sva vremena

Ma mozemo mi izabrat koga hocemo umjesto Niksica.

Konkretno OVE stvari, sa tom korupcijom na srednjem i nizem nivou ce ostat. Znaci, izdavat ce se i dalje dozvole za rad gdje ne treba. Ali treba pocet cistit odozgo, pa pritiskat ciscenjem prema nizim nivoima, rjesavat se korupcije, pa ko zna, za 20-30 godina cemo uspjet. Gledam Ruse, Putin cisti na gornjem nivou nemilice, ko smijenjen, ko pao kroz prozor, ko popio / pojeo otrov, ali to je samo na visokom nivou kojeg on primjecuje, na lokalnom mislim da im je kao i kod nas. Al barem cisti vec 20 godina. Treba i mi da pocnemo kod nas.

Čovićev pijun na procenat

Rekao je da kamenolom iznad Donje Jablanice nema dozvole. Zašto ne spominje i sve druge kamenolome koji nemaju dozvole!? Bar se to sada može riješiti prije nego bude nesreća. Zašto se ne pokrenu i objave ko je i kako zataškao nesreće koje su se prije događale sa kamenolomima i obećaju da se to neće više dozvoliti? Zna on zašto.

HUKA

G. Njiva najpametniji si kad sutis.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Indijo sultanijo

Kada je Hidrometorološki zavod BiH dva dana pred poplave upozorio podigao alarm i najavio upravo u kojim predjelima će biti, te Hercegovinu prvu naznačio tad je trebalo vanrednu...E Bosno glupava krmci te vode, mozak se u čvarak vodećim strukturama pretvorio. Ama nema veze ni kamenolom ni bespravna gradnja, gdje god voda nabuja u brdovitim predjelima, tlo neće izdržati, pa prirodno da eto klizišta, odrona. Voda gora od vatre jbt opštepoznato. Nosi sve pred sobom. Kao da ste svi u Travniku diplomirali zajedno sa Ramom Isakom.

Vaj njiva namtnuti

Je veca katadyrofa za Bih id svih poplava i zemljotresa

Error

Novinarcici hocete li objaviti imena zrtava ili je bitan broj ???

/ Najnovije