Vandali otišli korak dalje: Uništeno svih 700 ploča na Partizanskom groblju u Mostaru

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Fašistički ološ!

pratimovas1992

o ujke, neka neka..... znamo mi vas

Ljiljan

Pa u partizanima su samo bili Bošnjaci Muslimani I poneki pravoslavac I latolik iz BiH!!Svi servi/sluge su bili u četnicima a krvači u usrašama I svi skupa su bili fašisti sa švabama nacistima poslije su samo šinjele obukli I ćopavi Tito ih amnestiro!

Mostar

Ovo jako lici na operaciju Labrador

Samo Bosna

U svakom slučaju, baš golem mangup i patriota trebaš biti da ovako planski i marljivo oskrnaviš groblje ljudi koji su svoje živote položili za ono u čemu su ti se rodili roditelji i djeca..... i šta uopšte prokomentarisati o nečemu ovakvome? Evo već 30 godina degenerici dokazuju koliko je Drug Tito bio u pravu za sve, od Bleiburga do uskraćivanja im struje, vode, društvenog života i bilo kakve normalne ljudske prilike za normalan život. Sve je frajer bio u pravu, ali SVE! Kako posiješ tako ćeš i pobrati. Nadam se da će im jednom neko roditeljima ovako „uljepšati“ nadgrobne spomenike, a hoće, kad - tad. Jedan debilizam uvijek rađa drugi, suprotni i radikalniji ....

Sarajevo

Ovo jako lici na operaciju Labrador ka Mostar *** A možda čak i na akciju Koker Španijel ...... ne njajke matere ti.....liči samo na FAŠIZAM, na šta bi moglo ličiti srugo?

A

Možda sad, kad su ovo uradili dobiju taj "treći entitet"??? Ko će mu ga znat' .

.

Fašistički ološ! ka Pehlivan Činjenica je da sve današnje tzv. "demokrate sa nacionalnim predznakom" gaje fašističku ideologiju, ali svako samo upire prstom u one druge, dok svoje izljeve fašizma sakriva pod tepih. Ovo jeste fizički najveća demonstracija fašističke ideologije, ali hajde da počistimo ulice, škole, trgove i ostalo imenovane po fašistima svih vjera i nacija. To će onda biti primjer mladim naraštajima koji i čine ovakve vandalizme, uz odobravanje "demokrata".

Sportska fanica

Živ je duh antifašizma, ma koliko lomili ploče jači je od destruktivaca. Jednog dana biće to svjesna sramota i u umovima ovih slabića počinilaca što se iživljavaju nad spomenicima dušama uzora društva - do tada pružiti zaštitu i obnovu

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

TNT

I to sad hoce u EU, to ko biva promicatelji evropkih vrijednost ... Fasisticka stoka ... mora da ni ti partizani tamo nisu Legimitivni.

JA1

Fasisticka politika sa svih strana napokon daje svoje rezultate. Odgojili su omladinu pod fasistickim parolama a i komentatori na portalima nista manje nisu fasisti skoro svi od reda, tako da je ovo sve ocekivano a ocekuje se i gore.

Mostar

Za ovo treba organizacija i nekoliko dnevnica, a prije svega zelja da drugom podmetnes, a tu su muslimani experti

Starmo

Ovako su postavili pa minirali onog ljiljana na bulevaru hrvatskih branitelja da napakostili hrvatima...

Db

UZP-UZEO ZRINJSKI PRVENSTVO-UZP.PITAJTE POKVICA,MOŽDA ČOJK ZNA NEŠTO.MOŽDA SE IZNENADITE!!

Pizajte covica

Zna covic i milanovic sigurno tko je to ucinio

Ucke!

Ovako su postavili pa minirali onog ljiljana na bulevaru hrvatskih branitelja da napakostili hrvatima... ka Starmo I srusili Stari most, i sve dzamije zapadno od bulevara, i pozatvarali se u Dretelj i na heliodrom...

Iđi vrvi!

Za ovo treba organizacija i nekoliko dnevnica, a prije svega zelja da drugom podmetnes, a tu su muslimani experti ka Mostar Izvodjac radova "Ultras Zrinjski"

@Ljiljan

***

MIKI

Lijepe riječi su ukras !

Mostar

Treba traziti od Osmice da nadje pocinitelja i nalogodavca to ce uspjeti lakse nego naci svoju diplomu. Budimo realni, mi smo ga sacuvali u ratu i poracu i to u doba obracuna sa komunizmo i obranom Mostara od tzv JNA pa da bi ga sada rusili....uvijek u svemu treba pitati - u cijem je interesu

HEPA

Stoka seljačka,fašistička...pa ko god je ovo uradio...fuj...

Inzinjer

Djelo politike, a huligani samo izvrsioci. Zna se i koje - HDZ-a. Rame uz rame sa politikama SNSD-a i SDA. Ali, eto, Tito nije valjao, a k'o biva dobri Covic, Dodik i Bakir. Doci ce vrijeme da se i grobovi danasnjih fasista ovako lupaju - budite sigurni!

Hahaha

Za ovo treba organizacija i nekoliko dnevnica, a prije svega zelja da drugom podmetnes, a tu su muslimani experti ka Mostar NIJE VAM POTREBMO PODMETATI. ISKAZALI STE SE VIŠE NEGO JEDANPUT. DEBILI.

Sta kazu covic,ljubic i milanovic

Kordicu nadam se da si zvao covica,ljubica i milanovic da ti kazu tko je porazbijo te ploce,jer oni znaju sigurno.

Ma

Sve je Drug Tito bio u pravu, ali SVE!

Samo Bosna

Nadam se da će im jednom neko roditeljima ovako „uljepšati“ nadgrobne spomenike, a hoće, kad - tad. Jedan debilizam uvijek rađa drugi, suprotni i radikalniji ....

Aleksandar

Sad će Bursać da vam objasni da su Srbi uništili spomenike.

Miladin Bileca

Hdz junge. Po noci naređuju i razvaljuju, a po danu osuđuju, Covicevi jurisnici. Sta ocekivati od fasista.

/ Najnovije