Inzko poslao saopćenje umjesto da je donio zakon koji kažnjava negiranje genocida

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa da

Dajte vise, proslo skoro 30 godina od rata i vi prizivate da ima neko ko ce vam nametagi zakone u drzavi. Pa ako ne mozete da se sogovorite razudjite se, koji vam je s tib bilesnim naduravanje i mrznjom, kako mislite zivjeti s nekim zajedno na taj nacin. Ne raUmijem tu bolest.

Dudek Krivousti Njofra

Bosni i Bošnjacima Zakon o negiranju GENOCIDA nije potreban..potreban je.tvojim prijateljima, njihovim neprijateljima.NO SIKIRIKI...CUVAJ ZDRAVLJE INCKAGA

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

X

Jel‘ opet zabrinut?

De...

...ne budalesajte! Covjek je radio svoj posao onako kako mu je neko iznad njega odredjivao. Vi navalili na njega, a niste u stanju ni izabrati nikog drugog osim onih koji vam sisu krv evo tri decenije. G. Inzko, hvala vam na svemu sto ste ucinili jer niste mogli vise. Hvala vam i na tome sto ste makar jedan dio vase plate trosili u nasoj zemlji. Zahvaljujem, za razliku od onih koji i ne znaju koliko iz svojih dzepova placaju domace haraclije.

Koel

Covjek koji je godinama uzimao stotine hiljada maraka a nista zivo nije uradio za ovu drzavu dapace punooo losije stanje kada odlazi nego ksd je dosao tako da ce biti upamcen po neradu i zabrinutosto ocjena minus 10 bljakkk

registriran

Koliko je novca od dodika primio. Veceg Gada BiH nije imala. Smradu austrijski.

Z

Janez usrani

Odlazi vise!!!

Odlazi vise iz ove zemlje "zabrinuti" metuzaleme, dosao si ovdje da spavas na sastancima, obilazis turisticke atrakcije, prisustvujes raznim manifestacijama i jos zato uzimas 50K. U tvom periodu kriminal, korupcija, nepotizam i nacionalizam procvjetao...vidjeli svi da pored tebe mogu sta hoce jer ne radis svoj posao.

superhik

Sad' je meni jasno moj Valentine ( ja pederskog imena ) pa ti si cijelo vrijeme rdio za četnike i ustaše . Jedva čekam da odeš . Večeg cinizma i licemjerja nisam vidio , s t i d i s e !

Hajde idi vise

Da ovaj hoce otici vise uzeo nam je 12 godina zivota. Nije se usudio nista uraditi samo nas zavlacio i vukao za nos, pustio fasiste da jacaju.

“bosnjacima” zakon o “genocidu”

jedina mogucnost opstanka fasista iz SDA i iIslamske zajednice. Ubicama se blizi kraj na izborima 2022 i javno sudjenje za prodaju zbog sarajevskih predgradja. Naaaroood znoooaaaa

inckara

što četnici više budu odugoačili sa priznanjem genocida, biće im teže

Prle

Prezivjesmo jos jedan medijski linc o tzv genocidu. A sad nazad u mladomuslimanski rezervat narednih 12 mjeseci.

Promatrac

Nadam se da ga necete svecano ispratiti.Neka ode kako je i radio,neprimjetno.

K

Gotovo je bosnje, prosla je vasa visedecenijska samovolja, sad ce biti kako srbi kazu, uz podrsku rusije i kine, a vi nastavite amerima pusiti quratz.

/ Najnovije