Vakcinisani novinari u bh. kantonu: Medijski radnici opravdano među prioritetima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Nego šta je nego dodvoravanje novinarima . Ima puno više prioriteta od novinara.

Neka

U Evropi novinari nisu u prioritetnoj kategoriji. U obrazloženju je stajalo da se sve izjave mogu dobiti pismenim putem ili video-linkovima, te da rade od kuće kao i većina zanimanja. Kod nas je ovo više način da ih kupe, da manje pišu o krahu sa nabavkom vakcina.

Koji ba novinari

Ma smijesan clanak ne znam ni sto citam ove gluposti. Zar nisu veci prioritet prosvjetni radnici. Ja licno nisam u prosvjeti. Ali zar vam nisu prioritet oni koji vam odgajaju inpoducavaju buducbost. A ne ovi polu pismeni fol prepisivaci agencijskih vijesti. Kakvi crni novinari. Samo zicaju gdje da se uglave. Da prodaju novone ne bi prodali 10 komada.

smrt fašizmu

prosvjetni radnici, šalterski radnici, blaganice u tržnim centrima, vozači autobusa i tramvaja, ... Na osnovu čega novinari?

Ma

Naprijed samo, u narednim godinama ce porasti broj raznih oboljenja zbog kojih ce porasti potraznja za raznim lijekovima, a imunitet ce biti sve slabiji. Oni koji su ovo smislili ne primaju experimentalne vakcine nego fizioliske otopine da bi nagovorili stoku da se bode neispitanom vakcinama protiv izmisljene gripe, koje vidi cuda, gdje god rat neki krene i mase ljudi, nigdje corone.

Gost

Slažem se sa komentatorima iznad.

/ Najnovije