Vakcinalni centar na Zetri se zatvara 1. novembra: Gdje će se vršiti revakcinacija?

2
Radiosarajevo.ba
Vakcinalni centar na Zetri se zatvara 1. novembra: Gdje će se vršiti revakcinacija?
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Zetra

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo i Radna grupa za koordinaciju vakcinacije u KS informišu javnost da se punkt za vakcinaciju na Zetri zatvara 1. novembra ove godine.

U isto vrijeme, naglašavaju kako će se proces vakcinacije nastaviti neometano provoditi na punktovima organiziranim pri domovima zdravlja.

Svi koji imaju termin revakcinacije do navedenog datuma pozivaju se da dođu u Zetru, u skladu sa uputstvom proizvodača vakcine koju su primili.

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

Također, svi oni koji žele primiti prvu dozu vakcine mogu to do ovog datuma učiniti na Zetri, s tim da će im se revakcinacija organizirati u domovima zdravlja u kojima se liječe.

Podsjetimo, u KS je proteklog dana potvrđeno 214 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nakon laboratorijskog testiranja 1.187 uzoraka, saopštili su iz Zavoda za javno zdravstvo KS.

U istom periodu, od COVID-19 infekcije se oporavio 178 naših sugrađana, a dva pacijenta su preminula od posljedica ove bolesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije