Vakcinacija možda već od srijede: Pogledajte kako izgleda Zetra

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koreona

Telečaci spremni. Pa neće valjda svako dolaziti kako hoće kao što kaže dr. Vranić . Zar se neće građani pozivati u tačno određeno vrijeme ??? Za šta smo se onda prijavljivali na aplikaciju ? Veoma loše osmišljeno naročito za one koji stanuju i dvadesetak kilometara od Zetre. Kako će bolesni i nepokretni dolaziti ???? Punktovi za vakcinaciju su se trebali otvoriti u svakoj općini a ne samo u ,,Centru''. Neki ljudi će morati promjeniti i tri prevoza da bi stigli do Zetre, autobus, tramvaj, trolejbus ???

Đurica

Ja i?

vb

Od KOJE srijede? KOJE godine? 2024?

5

Opet neki "morebit bidne a morebit i ne bidne" naslov svojstven sugavom portalu u sugavoj nam zemlji.

@

Makar jednom korak ispred ili dva.!!

Qw

I stvarno narode mislite se pelcovati pa vi nevidite dalje od nosa sta vam rade ovi sto se ko fol brinu za vase zdravlje.

/ Najnovije