Uznemireni Dodik ponovo prijeti otcjepljenjem: "Bilo bi najbolje da počnemo razgovore..."

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

To možeš probati sa Izetbegovićima, jedino. Iako se njih ništa ne pita ali im je to u tradiciji.

Ñomad

Dodik više nije interesantan. Imamo sad zanimljivijih stvari.

U potpisu ti staru zimgu

u potpisu SRBI i HRVATI, i sav ostali normalan svijet tj. istinski probosanci koji shvaćaju da je tzv.bosna podvaljena truHla ameroFosna koja samo služi zlom zavađanju naroda. svak sebi i mirna bosna! ka alaham, apsolutno se slažemo! . Može. Bosancima Bosna i Hercegovina. Srbi u Srbiju, Hrvati u Hrvatsku. Šta je tu sporno?

Zdrminjo

Ovaj bi radi zastite pokradenih para gurno srbe u novi rat,covjek se ni prekrstit ne zna,a fol pravoslavac hahahahaha

miki

ŽPregovori su već počeli pregovori, očito ih je Dodik svjestan, ali o reorganizaciji Daytonske Bosne, znači o izmjenjeniama statusa entiteta opterećenog pravosnažnim presudama o etničkom čišćenju, teškim ratnim zločinima protiv ljudskosti i geenoccidu.

visocica 1662

***

Ovcama kerovi

***

Miki moj

Prvih 6 Rafala je upravo sletelo u Zagreb sa raketama Meteor dometa 200km pa se ti cepaj, nije ti ovo 91g.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Treba ...

... da pokusas shvatiti da, kad si ti u pitanju, ne postoji MI, NAS itd. jer tebe narod ne podrzava. Podrzavaju te oni sa kojima si u pljackaskom dilu, narod nikako!!! Tvoja strahovlada je pri kraju, nadam se da ce povuci i konsekvence jer si ih zasluzio!!!

Nadimak...

Ja ti predlazem da prvo popricas sa svojima iz Lukavice,Pala i Sokoca koji rade svaki dan u Sarajevu oa da onda sjednemo razgovarati o razlazu...ali pitanje je da li ce to biti mirni i nemirni razlaz...

Samo mirna disolucija drzave na 3 drzavice.

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti.

***

***

Habuhabuhabu

Teško li je kad se ne može do bankomata.

Koel

Bilo bi ti najbolje da pocnes spremati fofer pidjamu cetkicu za zube za vojkovice

Peace Lily

Obican narod bi da zivi u miru

Guest

Vrati koko što si pozobala

***

***

Disolutor iz Rogatice

...San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.. hahahahahahaaaaaaa ..... e vidi se da si puno hodao po svijetu pa da znaš kakva su uređenja tih državica ...... e moj glupane provincijski .......

***

***

Vi ne znate ni šta ni kako govorite,lažovsko smeće

*** . ZAGAĐENJE STE NORMALNE BOSNE i HERCEGOVINE, MRŠ U SRBIJU! NA TRAKTORE I HAJMO!

Bosanac

***

Role

Eeee Mile, Mile, nisu džaba američki avioni nadlijetali nedavno BiH, nisi ni svjestan u šta se upuštaš i u šta te gura Putin.

IVA

“Čovjek koji laže sebi, i vjeruje u svoje laži, postaje nesposoban da prepozna istinu, u sebi ili u ikome drugom, i naposljetku gubi poštovanje za sebe i za druge. Kada nema poštovanja za nikoga, ne može više da voli, i u sebi, povinuje se svojim impulsima, odaje se najnižim formama užitka i ponaša se na kraju kao životinja u zadovoljavanju svojih poroka. I sve to dolazi od laganja – drugima i sebi” – Dostojevski

XdffL

LAKTASKI OPANCARU

Tgh

BILO TI ZADNJE U ZIVOTU

333

Jadni srpski narod, pardon Dodik. Jedino o cemu ce se pregovarati (a mozda nece ni pregovarati) je novi ustav koji ce onemoguciti blokade, zloupotrebe, korupciju i zarobljenost drzave u rukama jedne organizovane kriminalne grupe sa tri kraka, a omoguciti jednaka prava za sve, istinski nezavisno i profesionalno pravosudje, i sankcionisanje fasista i promotora ratnih zlocina, zlocinaca i genocida. Odnosno, konacno omoguciti slobodno drustvo, a kriminalce, prevarante, sibicare i promicatelje mrznje i aparthejda gurnuti sto na margine, sto u zatvore - po zaslugama.

/ Najnovije