UŽIVO: Rudari ostaju ispred zgrade Vlade - njihovi zahtjevi nisu prihvaćeni

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Fašistička vlada fbih.

Da li ste normalni?

"Želimo minimalnu platu od 1.000 KM. Mi nemamo kud ispod toga"

dekan

Do sada su kako ovaj delegat kaze radili za 550 KM a sad hoce minimalno 1000 KM ? Nije mi ovo logicno.. povecanje od skoro 100 % plate ? ja se ne sjecam da je to iko ikad na dunjaluku trazio

Hajte vi kući lagano..

Rudari trenutno u jedan glas pjevaju "Bosnom behar probeharao". Rudari su upravo pustili pjesmu Safeta Isovića 'Nigdje zore'.

Guest

Kako predstavnici stranaka na vlasti ne vide šta rade? Ko je odobrio i po čijem zahtjevu je odobrio upotrebu specijalne policije za zaštitu ministra od rudara? Heeej, specijalci čuvaju resornog ministra od rudara!Živimo u najtužnijoj zemlji na svijetu!!!

Gost

Pjesma Dubioza kolektiva "Kažu" trenutno se pjeva među rudarima ispred zgrade Vlade Federacije BiH. Pa jel to talent show ili protesti, uozbiljite se malo..

Xcxc

Sda pse i njihove famelije ce stradati zbog njihovog terora 30 dugih godina nad ovim postenim narodim.nije mi jasno kako se neboje za svoju djecu,nema sile koja ce ih zastitit kad narod krene.

Gost

Sda pse i njihove famelije ce stradati zbog njihovog terora 30 dugih godina nad ovim postenim narodim.nije mi jasno kako se neboje za svoju djecu,nema sile koja ce ih zastitit kad narod krene. ka Xcxc Nažalost, SDA i dalje ima najveću bazu glasača. Garantujem da 70% od ovih što protestuju za SDA glasa.

Xxxxx

K... bi vi kolo igrali i orgijali da ste nezadovoljni.điksnska posla,trebate radit za 100 eura mjesecno vi i glasate za sda lopove.

REVOLUCIJA! SVI NA ULICE!! I STARO I MLADO!

.

Nerko

Neka im Nermin da plaće jer je obečao. Rekao je i da će se odreći jedne svoje plaće i regresa u korist rudara. Mislim na Nermina Nerku. a ne na ovog sa slika.

nasvasta

Zaštiti nesposobne bogate političare ,a udri po sirotinji .

Blue

USTANAK!!!

Nadimak

SDA glasilo radiosarajevo ne dozvoljava komentare Bakirovih nebuloza.

Pocrkajte

Idioti.

/ Najnovije