UŽIVO: Fadil Novalić završio na američkoj crnoj listi; Objavljeni novi podaci za Predsjedništvo BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U

BA OBADVA OBA SU PALA AAAAAAAAAAAAAAAAA

Karma

Svi se Hrvati ujedinili oko Krišto, a Bošnje se podelile oko Komšića i Izeta i logično, na kraju, sve će Bošnje izgubit i apsolutni pobjednici su Hrvati. A najbolje od svega je to šta je Šmit napokon promjenio izborni zakon i više nikada neće biti preglasavanja. Krajnje je vrjeme da se Bosna uredi ko država i da krene prema napred, za EU i NATO.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

BOR-JA-NA! BOR-JA-NA!!!

:))) Pa kako ovo, je sinoc citam Komsoglu Saydo rasturio, niko mu nista nemere (..) slavi li ga slavi, kad sad ovo?? Pa cekajte, pa LJUDI MOJI JE LI TO MOGUUUCE? :)

?

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. ka Turkija Isus je bio palestinski jevrej. Ti si gentil za kog nije ni čuo. Što ga obožavaš?

LJI-LJANEEE, JAVIIII SEEEEE !!!!!

:))))

Kontra

Isus je bio palestinski jevrej. Ti si gentil za kog nije ni čuo. Što ga obožavaš? ka ? Veliki prorok Muhamed ti je bio vojskovođa, pa ti slediš vojskovođu, nije li tako?

Hebat cemo te u paksu :) :))

Želja je podero ko mokar papir,a još trebaju sa dođu rezultati iz Tuzle,Tešnja. ....ni krivousti iz male posrane fašističke krvačke joj ne mogu pomoći! ka Ljiljan

Sda đikan,pardon glasač

E de e niste trebali

Koel

***

@Koel

Poposam vam se na tu crnu listu bitna ko snijeg na tenerifima ka Koel A kakve veze ima sad popo i dal je sam(popo sam)

Zedisdead

Državni Sekretar i njihova lista. A na listi zalaganje za fašističke namjere HdZ, bratske stranke Putinovog sluge. Kakva smijurija, a uskoro idu podaci o vašem kriminalu u BiH, šta radite protiv Njemačke države, čak ste digli u zrak i plinovod, hoćete u EU da otpočnete Treći Svjetski rat. Heblaa vas vaša demokratija koja zapravo nema veze sa pravim značenjem termina

/ Najnovije