Užasni prizori otpada na brani: Hoće li nadležni reagovati na vrijeme?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne kaže se

"padaline ",novinarčiću, vec # padavine#

Nemejte tak

"padaline ",novinarčiću, vec # padavine# ka ne kaže se Cujte, u krvackom se preporuca kazati padaline poglavito ak su grmljavinske.

Majk

Nadležne boli dupe, ali doslovno. Važno je da oni sigurno sjede u svojim foteljama.

tuner

kakav dron smije slikati iznad brane nije mi jasno??

IVA

STA RADI RUKOVODSTVO HIDROCENTRALE??????? GOMILA NESPOSOBNOG SMECA!!!

gLUPOST

kakav dron smije slikati iznad brane nije mi jasno?? ka tuner Zasto ne bi smio, nije mi jasno? Gluposti, naravno da smije, pa nije usao u postrojenja. Za tvojU info moze sve sve isto vidjeti sa Google Earth.

Nadležni se slomiše od rada

Oće, naravno. Ali samo ovih dana, kasnije po starome.

Adi

***

Majk

"padaline ",novinarčiću, vec # padavine# ka ne kaže se Ima i novinar pravo da piše na hrvatskom, šta je problem.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Cccc

Životi izgubljeni i milioni štete zbog orangutana i onih koji su mu dopustili .....na sud za ubistvo s namjerom

Malo si se zapetljo

Sta sve rade seljacine, i kada ih podavi kmecanje, sve ste zasluzili pogani, pogana ka Adi Kako kmecanje nekog davi i sta je u stvari kmecanje? Taj izraz nije uobicajen u bosanskom jeziku osim u tim kmetovskim dijalektima. Inace su bosanski Vlasi obicavali za plac djeteta reci kmecanje, pogotovo u zadnjih sto godina od kad su se posrbili.

Gost

Kako kmecanje nekog davi i sta je u stvari kmecanje? Taj izraz nije uobicajen u bosanskom jeziku osim u tim kmetovskim dijalektima. Inace su bosanski Vlasi obicavali za plac djeteta reci kmecanje, pogotovo u zadnjih sto godina od kad su se posrbili. ka Malo si se zapetljo Tko je i kada napisao PRAVOPIS BOSANSKOG JEZIKA?

Gost

"padaline ",novinarčiću, vec # padavine# ka ne kaže se To na tzv. "bosanskom"? Tko govori bosanski? U BiH je manje od jedan posto " bosanaca".

***

***

Cujte tko

To na tzv. "bosanskom"? Tko govori bosanski? U BiH je manje od jedan posto " bosanaca". ka Gost Bosnjaci, bosanski Vlasi, bosanski katolici, cijela Srbija i Hrvatska.

Čitaj

>>STA RADI RUKOVODSTVO HIDROCENTRALE??????? GOMILA NESPOSOBNOG SMECA!!! ka IVA<< Hidroelektrane proizvode I distribuiraju struju, nisu komunalna preduzeća za odvoz smeća. Doduše, pošto je ovo njihovo akumulaciono jezero prije rata oni su imali svoje službu koja je bila zadužena za čišćenje otpada kog su u jezero ostavljali uglavnom nesavijesni kupači I gradjani, a koja je odlično radila svoj posao. E onda su u Elektroprivredi u Sa, birokrati odlučili da ima ta služba ne treba, tenderom taj posao naštelili svojim jaranima kao posebnom preduzeću, koje će, evo ako si pročitala, ovih dana izaći da čisti.

/ Najnovije