Užasne vijesti iz Jablanice: 'Pokušavaju krasti od humanitarne pomoći'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XYX

Kada je u pitanju pomoč to je OK ali ako je pod kontrolom vlasti.Ovaj put mnogi su prikupljali tu pomoč bez ikavog nadzora gdje se ta pomoč prisvajala na račun unesrečenih.Za tu zloupotrebu trebalo bi primjeniti najstrožu zatvorsku kaznu.

Komšija

Kada je u pitanju pomoč to je OK ali ako je pod kontrolom vlasti.Ovaj put mnogi su prikupljali tu pomoč bez ikavog nadzora gdje se ta pomoč prisvajala na račun unesrečenih.Za tu zloupotrebu trebalo bi primjeniti najstrožu zatvorsku kaznu. ka XYX VLAST ĆE DA KRADE MILIONE. A raja ovu siću. Ništa novo u mentalitetu SDAovaca

Pa Zivkovici su zamracivali humanitarnu u ratu!

Kad je bilo jos puno gore! Prodavali je za svoj racun narodu, a pare u Bosmal. Nismo ludi, nismo ni zaboravili.

Adi

Pa to su cijeli rat radili ovi sadasnji tajkuni, za takve stvari***

user1657116251

To nisu "Užasne vijesti", to su redovne vijesti

Jadnici

Država im je omogučila da kradu,a to su samo kokošari,a čut će se za koju sedmicu kako oni na položajimu kradu novac koje šalju države,organizacije i gradjani. Vojsku,policiju u područja gdje se skuplja pomoć i ubijati lopove na licu mjesta.

Majk

Mora neko biti kaznjen dugogodisnjim zatvorom i ne bi se kralo. Da se bogdo u ratu par profitera streljalo, ne bi vise niko krao humanitarnu ni oruzje. Oni su sada bogatasi i mnogi su u vlasti su vec odavno. Je li dovoljno?

Fuj

Da si ozbiljan i dobronamjeran ne bi ni objavljivao ove gluposti i dojavljivao novinarima vasu bruku gdje niste u stanju od dvadesetak obitelji biti solidarni i slozni.

Ja1

Toliko je pomoći prikupljeno da bi svi ugroženi u državi mogli dobiti i bas me zanima sta ce sa voskom i hoce li ovi jadni ljudi dobiti i feninga

Biće svega

To se očekivalo, sve prijavljivati policiji. I obavezno objavljivati imena lopova.

Ljiljan

Konacno se hokupala pogana pascad

jednom riječju, to

su MUSLIMANI IZ PRVOG SAFA ;-)))))))))))))))))))))))))))))

očit znak da je

fosna vještačka tvorevina stranih sila kroz istoriju i da se je već davno raspala ali da je održava gola prisila stranih, zapadnih zavojevača i predatora. jedina eventualno moguća fosna je fosna od 3 konfederacijske jedinice jer su civilizacijske razlike hrišćana i genocidno islamizirane vjerske zajednice nepremostive, nikada neće biti nivelirane. padaj silo i nepravdo!

Isto kao FEMA u Americi

Krade ko stigne

/ Najnovije