Užasan čin u BiH: Došao popraviti bojler pa seksualno zlostavljao djevojčicu

0
Radiosarajevo.ba
Užasan čin u BiH: Došao popraviti bojler pa seksualno zlostavljao djevojčicu

Sudija za predhodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio je dana 18. oktobra optužnicu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina protiv Selak Mije, rođenog 10.08.1950. godine u mjestu Magulica, opština Olovo, nastanjen u Bijeljini, zbog krivičnog djela - Obljuba sa djetetom mlađim od petanest godina.

Iz Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini su saopćili da se optuženi tereti da je 29. aprila ove godine, u popodnevnim satima, došao u porodičnu kuću da popravi bojler, svjestan protivpravnosti svoje radnje, iskoristio kratko odsustvo iz kuće oca maloljetne djevojčice i počeo da je dodiruje.

"Djevojčica je pobjegla u drugu sobu, došao je za njom i ponovo počeo sa dodirivanjem a potom zaprijetio da će nešto loše uraditi njenim roditeljima ukoliko im kaže šta se dogodilo", saopćili su iz Tužilaštva.

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

"Dakle, sa djetetom mlađim od petnaest godina izvršio je polnu radnju, a postoji velika nesrazmjera u zrelosti i uzrastu između učinioca i žrtve, čime je počinio krivično djelo - Obljuba sa djetetom mlađim od petanest godina", dodaju iz Tužilaštva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije