Uvodne riječi odbrane Solaka: Zbog ovoga niko neće da se uključi u nabavku vakcina

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji bezobrazluk

Jao odbrane. Zato sto ne mozete vise ukrasti. Treba samo dodati na to i tuzbu za nenabavku vakcina. Ma svaka cast

Veteran64

Stvarno, vecina advokata jede haram hljeb! Bezocno lazu kao da je to najnormalnije!? Da ima obraza u federalnoj vladi, napravili bi ili kolektivnu ostavku ili kolektivno samoubistvo! Ali . . . obraza i casti, nravno da nema. Mislim da je ovo jedina vlada na dunjaluku koja direktno unistava vlastiti narod na sve moguce nacine!!! Ima JEDAN kome cemo svi polagati racun, kad dodje vrijeme :)

Ja

Sve bi to nekako i moglo proći da je Srebrna malina firma koja se bavi nabavkom medicinske opreme, a to je poljoprivredno gazdinstvo

Ma

Majko moja jesmo li svi ludi. Ferajer s parkunga sda godinama neki direkyor pa cega bilo, pa mu malo jos i krade lopatom. Pa mi smo fakat dotakli dno stvarno ali nam niko nine rekao.

Koel

Vidi cetalja i frg ovaca sto su se upalilividi se da vam je mozak popijen i ispran u vrijeme respiratora komad je bio i po 100 hiljada dolara opci metez u svijetu pandemija i 100 komada kuljeno e sto ih nisu znali pokrenuti ovi sto treba da rukuju to je nestrucnost posto su kinezi poslali kako se koriste sad su i verifikovani tako da optuznica samo pada a tuzitelji se sramote a ko ima firmu registrovanu kao doo moze i avion da uveze tako da lupate gluposti okolo budete vidjeli da je sve po zakonu

Voksal

Vidi cetalja i frg ovaca sto su se upalilividi se da vam je mozak popijen i ispran u vrijeme respiratora komad je bio i po 100 hiljada dolara opci metez u svijetu pandemija i 100 komada kuljeno e sto ih nisu znali pokrenuti ovi sto treba da rukuju to je nestrucnost posto su kinezi poslali kako se koriste sad su i verifikovani tako da optuznica samo pada a tuzitelji se sramote a ko ima firmu registrovanu kao doo moze i avion da uveze tako da lupate gluposti okolo budete vidjeli da je sve po zakonu ka Koel Pravi intezivni ventilatori su bezopasni i za zdravog covjeka sa support modom. Kad si tako siguran i branis ublehase, imas li muda da te prikopcamo. Vjeruj meni, bio sam u Njemackoj na obuci.

cuj nece

Ako nece da rade svoj posao neka odu sa funkcija. Za ne znam i necu ima sankcija.

/ Najnovije