KS / Utvrđen raspored revakcinacije AstraZeneca i Sinopharm vakcinom

27. 08. 2021. u 10:49:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo i Koordinacioni tim za realizaciju vakcinacije protiv COVID-19 u Kantonu Sarajevo obavještavaju građane koji su primili prvu dozu vakcine AstraZeneca i Sinopharm o terminima revakcinacije u narednim danima.

Građani mogu doći na datum revakcinacije koji im je određen u tabeli, bez obzira na to da li su dobili poziv preko platforme Zavoda zdravstvenog osiguranja KS. 

Tabelu pogledajte OVDJE.

Oni koji su propustili termin za revakcinaciju, mogu to obaviti svaki dan na Zetri od 08h-20h.

Punktovi za vakcinaciju u Kantonu Sarajevo su: Olimpijska dvorana Zetra, te domovi zdravlja Vogošća, Ilijaš, Hadžići, Trnovo i od danas Ilidža.

"Naglašavamo da je na Zetri moguća revakcinacija građana koji su prvu dozu primili van Kantona Sarajevo, vakcinama AstraZeneca i Sinopharm.

Pozivamo građane Kantona Sarajevo da se odazovu na vakcinaciju u što većem broju, te da poštuju sve propisane higijensko-epidemiološke mjere i tako zaštite sebe, svoju porodicu i sve druge oko sebe, kako bismo se svi zajedno što prije vratili normalnom životu", saopćeno je iz presa Kantona Sarajevo.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA