Utvrđen raspored revakcinacije AstraZeneca i Sinopharm vakcinom

0
Radiosarajevo.ba
Utvrđen raspored revakcinacije AstraZeneca i Sinopharm vakcinom
Foto: N.G / Radiosarajevo.ba / Vakcina protiv COVID-19

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo i Koordinacioni tim za realizaciju vakcinacije protiv COVID-19 u Kantonu Sarajevo obavještavaju građane koji su primili prvu dozu vakcine AstraZeneca i Sinopharm o terminima revakcinacije u narednim danima.

Građani mogu doći na datum revakcinacije koji im je određen u tabeli, bez obzira na to da li su dobili poziv preko platforme Zavoda zdravstvenog osiguranja KS. 

Tabelu pogledajte OVDJE.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Oni koji su propustili termin za revakcinaciju, mogu to obaviti svaki dan na Zetri od 08h-20h.

Punktovi za vakcinaciju u Kantonu Sarajevo su: Olimpijska dvorana Zetra, te domovi zdravlja Vogošća, Ilijaš, Hadžići, Trnovo i od danas Ilidža.

"Naglašavamo da je na Zetri moguća revakcinacija građana koji su prvu dozu primili van Kantona Sarajevo, vakcinama AstraZeneca i Sinopharm.

Pozivamo građane Kantona Sarajevo da se odazovu na vakcinaciju u što većem broju, te da poštuju sve propisane higijensko-epidemiološke mjere i tako zaštite sebe, svoju porodicu i sve druge oko sebe, kako bismo se svi zajedno što prije vratili normalnom životu", saopćeno je iz presa Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije