Utvrđen identitet napadača na službeno vozilo Željke Cvijanović: Od ranije poznat policiji

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ujkan

Lički međedi su naša politička marva

A jes da ove rotacije i to ku r chenje nerviraju.

I to je posvuda isto. HR, BiH, SRB, sve isto. Kad ide neki ¨¨politicar¨¨ (zapravo ljigos), to idu ispred njeg, rasciscavaju mu put, rotacije, izlijecu polumajmuni obrijane glave i 120 kila u njemu (od cega 30 sala da se razumijemo), sijevaju okolo prijetecim pogledima, ma ko ste vise u pi*ku materinu, ko ce vas napast, puzeve golace, smradove? Sta se prose*avate vise sa tim ¨¨obezbjedjenjem¨¨ hebalo vas ono, a vi njega?

👍

Opet neki *** iz Sarajeva.

biber

Baš čudno,da se lako prestupnik nađe za manje od 24 sata,a ubice Davida Dragičević a ni za 4,5 godina!Ima li tu logike?!?!?!

Organizirana banda

Nit je ta osoba napala niti ostetila sluzbeno vozilo Zeljke Cijanovic, nego je to vozilo tj. vozac tog vozila terorizirao i napadao "normalne" vozace na cesti u Bosni i Hercegovini. I naravno da bi ga svako normalan izvukao i dobro prebio! Po zakonima drzave Bosne i Hercegovine takva rotacija na takvim vozilima me znaci nista, niko im se ne treba sklanjati niti je oni smiju paliti bez policijske pratnje! Sve zloupotreba i sila politicara!!!!

DoE01

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Trebao je i njih skupa s rotaciom baciti u neretvu

Tuner

Kako se ponasao vozac? 150 kroz naselje, izguarava sve sa ceste, prestize na duploj punoj,…

Zenicanin

Lijepe riječi su ukras!

sparco

Kakve automile voze i kako žure da netko dođe sa strane rekao bi po vozilima ovdje teče med i mlijeko a pilitičari jadni žure da što prije stignu uradit posao za svoj narod.

Ne pijem dok Paja vovi

***

Didi

Od kada se ovaj (Z)Lukac kriminalac drzi zakona?

Gost

***

XY

Prvo javljeno napadnuto vozilo zuje,pa onda vozilo u pratnji zuje. Sada vozilo koje nije u pratnji,a inace je u pratnji. Za par dana bice napadnuti vozilo gradskog komunalnog. Kakva k..... rotacija,kada vi imate ugradjenw sofisticirane,najmodernije blinkere u maski auta. Po javnim nabavkama jadne gradjane to napucavanje auta kosta stotine hiljada KM. Nego srbendo trebao bi ti kao musko reci gdje je i sta bi sa onim zarobljenikom kojeg si demonstrativno pred kamerama odveo i naredio VODITE GA!?

Svaka čast👍👍👍👍👍

I to je posvuda isto. HR, BiH, SRB, sve isto. Kad ide neki ¨¨politicar¨¨ (zapravo ljigos), to idu ispred njeg, rasciscavaju mu put, rotacije, izlijecu polumajmuni obrijane glave i 120 kila u njemu (od cega 30 sala da se razumijemo), sijevaju okolo prijetecim pogledima, ma ko ste vise u pi*ku materinu, ko ce vas napast, puzeve golace, smradove? Sta se prose*avate vise sa tim ¨¨obezbjedjenjem¨¨ hebalo vas ono, a vi njega? ka A jes da ove rotacije i to ku r chenje nerviraju.

Mili

Kad su djubrad politicka u pitanju sve se odmah odkrihe a za ubistva nevine djece Memica, Dragicevica i drugih ne mozete decenijama da nadjete krivce. Fuj, ali tome je svemu narod kriv sto g..na bira pa se radi samo za njihove porodice

Mili

Baš čudno,da se lako prestupnik nađe za manje od 24 sata,a ubice Davida Dragičević a ni za 4,5 godina!Ima li tu logike?!?!?! ka biber bas tako, kad su oni sto nam zivote ruse raseljuju itd u pitanju moze za 24 h a sto nasu djecu ubijaju nemoze decenijama

Tatar

Znaš ti za njega to je tvoj stari jaran

OVAJ JE

ucestvovao u genocidu!!

/ Najnovije