Usvojen budžet Kantona Sarajevo na hitnoj sjednici

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kada se dezerteri dokopaju"kase"

Boze sacuvaj..pa ni marke mladima za krov nad glavom a sebi povecali pausale gore nego Forto Pausal?!E moj anrode..eto vam"naroda i (ne)pravde" i Njihove stranke, a sve uz blagoslov SDP-srbske demokratske partije, koja nece sa "nacionalistima" ali hoce sa HDZ i SNSD..da mi je znati ko je napadao ovuz emlju a ko ju je branio?!Ovi sto su je napadali,dobise vise....zahvaljujuci nama i nasoj glupoj "pameti"...

Kan

I ovi se počeli ponašati kao i prethodni. Kakva su to usvajanja po ,,hitnom'' postupku ? Prepisali od Novalića koji je provukao ko zna koliko zakona po hitnom postupku bez bilo kakve rasprave i amandmana. Ovakvo usvajanje veoma bitnih stvari treba zabraniti i proglasiti nezakonitim. Pa nisu valjda diktatori ?

/ Najnovije