Ustaški simboli i kukasti krstovi: Ponovo oskrnavljeno Partizansko groblje

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bos-Sa

I oni koji tako odgajaju djecu nisu zasluzili nista drugo,nego da zavrse u logorima sa takvim oznakama.

Vera

Bos-Sa....a šta sa ovima koji po medijima šire mrznju sa grafitima pubertelija koji su videli da tako mogu doći do malo pažnje?

Gost komentator

Tja... Promicatelji europski vrednota.. Što reći??? U Prači, na putu Pale- Goražde, postoji groblje vojnicima Wehrmachta, u Sarajevu Vojničko groblje Lav - gdje su ukopavani poginuli vojnici Austro-Ugarske monarhije i opet poginuli vojnici Wehrmachta ... Nikada, nikome nije palo na pamet da skrnave groblja... Pa čak ni pobjenici partizani nisu uznemiravali mrtve... Tja... UZP promicateljima "europskih vrednota" sve što je nastrano je ok

Ljiljan

Naši zapadni krivousti retardirani podmukli susedi su sustigli naše istočne susede serve/sluge (današnji srbi krivoslavci)!

Name

Hrvatska je tuga pregolema, i dalje placu za fasizmom!!! Ma nije nikakvo cudo, znamo ko ste i sta ste.

Vera

Đurica...problem je šta ti ne znaš, nisu ti mediji možda ni pisali o tome, da je EU Parlament sa Rezolicijom 2017g osudio sve totalitarističke sisteme, među kojima je i komunizam, ko zločinačke... Treba samo prestati pisati o grafitima da mladi vidi da tu nemaju pažnje i rešena stvar.

Jasenovac?

Zato bez prestanka zahvaljujemo Bogu što Božju poruku koju smo vam navijestili niste primili kao ljudsku, nego kao Božju riječ, što ona uistinu i jest. A ona djeluje u vama koji vjerujete. Vi ste, draga braćo, pretrpjeli od svojih sunarodnjaka progonstvo te ste tako prošli jednako kao i članovi Božjih kršćanskih crkava u Judeji, koje su zbog vjere u Krista Isusa progonili njihovi vlastiti sunarodnjaci, židovi. Oni su poubijali vlastite proroke, pa čak i Gospodina Isusa. Nas su žestoko progonili. Ne trude se ugoditi Bogu i neprijatelji su svim ljudima jer nam priječe propovijedati poganima da se oni ne bi spasili. Navršili su tako mjeru svojih zlodjela. Navukli su na sebe najveći Božji gnjev. 1 Soluncima 2:15

Nova

Minimalna plata u RH 500 evra, u CG 450 evra, a kolika je u Srbiji ne sme napisati niti jedan srpski portal. Javni dug Hrvatske pao za čak 5% jer je sezona bila svetsko čudo, a BDP je veći od srpskog za čak 6,3 mlrd. E! RH će davati 20.000 E. iseljenicima koji se vrate i otvore firmu u RH! Uskoro će preko 220.000 hrv. penzionera imati 50% veće penzije, jer se menja Zakon da naslede polovicu penzije od preminulog bračnog druga!

Medi

Vera..Zašto baš NITI JEDAN srpski portal ne piše o tome, kako Vučić opet nije stigao hrvatski bedepe (Veći je skoro 7 milijarde evra, iako je to duplo manja država), a već 2g laže Srpski narod da ga stigo jer mu Korona izvukla komplekse i nadu da će im propasti turizam? Nisu valjda svi srpski portali, režimski?

Nportal

ŠTA STVARNO ZNAČI "ALAL VERA"? Izraz potiče iz doba Turaka.

Hahaha

Vera....da malo pažnje, PO SVIM SRPSKIM MEDIJIMA.

.

Đurica...problem je šta ti ne znaš, nisu ti mediji možda ni pisali o tome, da je EU Parlament sa Rezolicijom 2017g osudio sve totalitarističke sisteme, među kojima je i komunizam, ko zločinačke... Treba samo prestati pisati o grafitima da mladi vidi da tu nemaju pažnje i rešena stvar. ka Vera Onda je i kršćanstvo teški antisemitizam: Matejevo evanđelje, Prva Pavlova poslanica Soluncima 2:15.

Vera

Kako da nekom pravoslavcu čestitam Božić ako i ja i on znamo da je Božić prošao, a da ga on iz inata krivoslavi u, od braće i pape, otcepljenoj vizantijskoj Crkvi i po netačnom kalendaru, a onda licemerno slavi svoj rođendan po tačnom, šta treba da se obojica pravimo ludi? Posle prodane vere za večeru na tri mora, Bog ih kaznio sa 500g ropstva i ostavio bez kapi mora, a Srbi namesto da se obrate postali još gori...

21VEK

Genocidasi....ceo svet ti zna da su ovde jedino SRBI GENOCIDAŠI.

Handžar Alija

I oni koji tako odgajaju djecu nisu zasluzili nista drugo,nego da zavrse u logorima sa takvim oznakama. ka Bos-Sa . Sreća nema više Handžar divizije.

Erdogan

Pod onim postavljenim kamenjem nema niti jednog tijela, partizansko-komunistička podvala kao što su ti maloumni bjednici podvala po rođenju. Ako ne vjerujete, otkopajte!

Veži konja di ti Aga kaže

Eto sad komunjare "znaju" da su to učinile ustaše.Više je vjerojatno da su to sami učinili da se malo o komunjarama piše.

Ustaše

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije