Uskoro inicijativa za izgradnju džamije na Trebeviću

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Provokatori klanjali da bi izazvali reakciju i sada imaju opravdanje za džamiju. Adio pameti!

Bgui

Ja lijepo govorim da ova SDA hoće cijelu BiH samo za sebe.

Gost

Rat za teritorij je završio 1995. Koliko su bili sposobni toliko i imaju. 23%.

Krajišnjik

Svakog dana, u svakom pogledu, sve više mi se gadi sarajevo.

Gost

Na svakoj strani ima ološa a trenutno vode ovi "antifašisti". Misle, govore i rade fašistički a prodali bi se kao antifašisti.

Habuhabuhabu

Praviti munaru među tolikim borovima ispod kojih su se molili dobri Bošnjani.

jasta

Svakog dana, u svakom pogledu, sve više mi se gadi sarajevo. ka Krajišnjik iz sarajeva sam i isto mislim... samo da je nesto zakuhavat', nekome se inatit', uzet' neku sadaku, pomoc, sta dzabe, niko nece da radi i zaradi, fuj

***********

Kad je u pitanju zlo s sda psima nemoze ni cionisticki rezim,ni crveni kmeri,ni musolini,ni hitler.Nisu im ni do koljena.

JC

Da nam Titoo nije napravio škole, bolnice, vrtiće..ni dan danas ne bismo imali ništa....

i jedan

veliki svinjac pored dazmije

5

Eki "prijeko potrebna dzamija"? Na trebevicu? Fakat ste dno.

pored

dzamije sagraditi veliki svinjac za kurbane

21 vijek

Ovi religiozni fanatici (sve 3 religije) i dalje o glupostima a nauka kultura i ostalo totalno nebitno. Djecu u skolama zaglupljuju vjeronakom i dolaze generacije totalnih debila. Fuuujjjjjj.

Vila

Bolje bi bilo da se bave standardom zivota gradana bih .da otvaraju nova radna mjesta od kojih ce posteni ljudi moc normalno zivjet .vjerskih objekata neka i treba da ih ima ali mora se znati sta je prioritet

Joe

Nek prave' rušićemo sve terorističko

Tito

Praviti munaru među tolikim borovima ispod kojih su se molili dobri Bošnjani. ka Habuhabuhabu nisu postojali bosnjani nikad ni bosnjak vi ste bez nacije samo srbihrvati

nasvasta

Najefikasnije kupljene poena kod nepismene stoke sitnog zuba ,pola đamija prazne koje napraviše kriminalci ko fol vjernici dobročinitelji misleći da operu lopovsku savjest ali time još više natovare teret narodu na leđa valja to održavati plaćati režije i imama ,ako si hađija napravi i obezbijedi sredstva za samoodržanjem .

:-(

nije ni cudo sto nas svi mrze.

Ljiljan

Praviti munaru među tolikim borovima ispod kojih su se molili dobri Bošnjani. ka Habuhabuhabu nisu postojali bosnjani nikad ni bosnjak vi ste bez nacije samo srbihrvati ka Tito <<NAZIV BOŠNJAK I BOSANSKI JEZIK SU ZABRANILI AUSTRO-UGARI (zbog Turske koja se povukla)!JEZIK SU DALI SERVIMA I KRVAČIMA DA GA PODIJELE I NAZOVU PREMA SEBI!!!!NE DO BOG DA SAM SERV/SLUGA (današnji srbi krivoslavci)ODMAH BI SE UBIO!!!

Pa

Jest vala, nema ih dovoljno

assturiass

ovi jalijaši s pola mozga s Bistrika i Vratnika što nam vode politiku zadnjih 30 godina su mi se baš počeli gaditi...

kikirez

Zahiragic,tu je negdje u rangu cetnicko-ustaskih provokatora!

Valter

Zasto ne napravite jednu zajednicku zgradu da se u njoj mogu odmoriti i pomoliti svi gradjani Sarajeva svih vjerskih opredeljenja

/ Najnovije