Usaglašen konačni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici: Lagumdžija predstavio amandmane

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Seoska saga

Na svjetskom nivou

Dariva

zastrašujući prizor (pogled zlajin), k'o magdalena albrajtova...

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

SadoMazo

Nosanje kostiju,izdaja I prodaja tog sela od strane alije kasnije munirsko profiterstvo..komplet rat je sveden na to selo I na kraju se radi na tome da radi tog sela opet pocne rat...horror

Guest

Zlaja, grobar socijaldemokratije

Jas23

Ogromno postovanje za Lagumdziju! Veoma profesionalno uradjeno. Nesto razmisljam sta bi uradili razni cakijasi, asimi, lende, kockari inge, sebke...da su na Zlajinom mjestu bili! Kuku nama sta je moglo biti!

Crveni Kmer

Rezolucija, koja nikog neobavezuje, ima i negativni narativ jer ce ujediniti sve Srbe na Balkanu i sigurno nece biti znak pomirenja vec suprotno, jos vece borbe u dokazivanju da je BiH nemoguce odrzati.

Valter

Lagumdijino zivotno djelo u dokazivanju istine i pecat na desavanja agresije u Bosni Hercegovini

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK, PREDSJEDNIK FRANCUSKE, juna 1995, na Londonskoj konferenciji reče "SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE", što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u Srebrenici ,potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA

/ Najnovije