Ursula von der Leyen u Donjoj Jablanici: 'Evropa je s vama, nismo ovdje nakratko nego dugoročno'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Molim da se krade transparentno

A ne da mi posije moramo pogađati koliko je ko hajrovao.

Alija

Ne trebaju nam Hristi ni antihrist---samo Allah svemilosni, insalahh

Titi

Nemojte na vi pomagati tako vam Boga , kada ste nam god pomagali skupo smo platili

***

***

Haha

Jel rekla šta za turistu i ujdurmu?

Jadno

Ovo je isto ko kad Putin obilazi Dagestan i Čečeniju, pa ljubi Kur'an. Dok ih ekonomski sakate i politički ugnjetavaju, nude nekakve simbolične akte milosrđa, koji više ponižavaju nego što ohrabruju.

skandalozno susramlje, sramotno,

nedopustivo je da uršula hoda po hiljadugodišnjoj bosni, a da nije obukla dimije, prsluče i onaj ukras u kosi ko... naša behka (od ljuce). ogorčen samo ovakvim vrijeđanjem kulturne baštine osmanlijskih oslobodilaca bosne. naletosum, olaham! trebamo uložiti diplomatski protest. sram je bilo, nije ni 10 miliona ojra sadake, onako samo za prvu ruku dala, fuj krstašica.

Ne seri

nedopustivo je da uršula hoda po hiljadugodišnjoj bosni, a da nije obukla dimije, prsluče i onaj ukras u kosi ko... naša behka (od ljuce). ogorčen samo ovakvim vrijeđanjem kulturne baštine osmanlijskih oslobodilaca bosne. naletosum, olaham! trebamo uložiti diplomatski protest. sram je bilo, nije ni 10 miliona ojra sadake, onako samo za prvu ruku dala, fuj krstašica. ka skandalozno susramlje, sramotno, Ne zove se ona bezveze Ursula, to je po onoj vještici hobotnici iz male sirene. A tvoj rasizam je ogavan i uvredljiv. Očito baština evropskog kolonijalističkog nasljeđa kojem se potajice diviš. Samo davno su ta vremena slave i nadmoći završila. Gotovo je sa evropskom i zapadnjačkom hegemonijom.

***

***

Jadni ste vi

***

behka,ljuca,dimije, fes i turić

>>>>skandalozno susramlje, sramotno, nedopustivo je da uršula hoda po hiljadugodišnjoj bosni, a da nije obukla dimije, prsluče i onaj ukras u kosi ko... naša behka (od ljuce). ogorčen samo ovakvim vrijeđanjem kulturne baštine osmanlijskih oslobodilaca bosne. naletosum, olaham! trebamo uložiti diplomatski protest. sram je bilo, nije ni 10 miliona ojra sadake, onako samo za prvu ruku dala, fuj krstašica. ž ka ivio OGAVNI islamistički kalifat 22 posto!<< Od tih kako ih ti proračuna"" 22 posto ti živiš, a ne od onih pelesija i vuko****na kamenjarskih. Idi sada spavaj sa vukovima. ka Jadni ste vi<<su naše klulturno nasljeđe. tu ne smije biti susramlja! mi znamo ko smo i šta smo, reče reis.

Kršteni kum Paja

Ala su se dijaspore patriote na socijali razbacali komentarima pogotovo što je žensko a i zato što niko ne sjeti i da koji dinar naših dragih dijaspore patriote na socijali i njihovu borbu za slobodnu BiH

/ Najnovije