Upućena inicijativa za uvođenje dobrovoljnog vojnog roka u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Meho Stari Grad

Kakav ba rat? Ja da sam mlad, ja da ratujem za ove danasnje partije da se neko njihov obogati, a ja da izgubim glavu ili postanem invalid....pa nisu valjda ljudi toliko ludo ko '92. Nije ovo ona slavna Titova partija sa pravim vodjom, sa idealima, idejama i vizijom... Bolje da se uvede obavezno ciscenje grada, pomoc starijim...

Ne pijem dok Paja vozi

Protiv droge kažeš, a menščini da su neki vojnici uhapšeni zbog droge

Hthkudvt5

***

Čovjek koji zna

Obavezno uvesti sluzenje vojnog roka od 4-6 mjeseci Takodjer zakonski dati pravo narodu BiH da se brani od svake vrste agresije ukljucujuci i lokalne lopove i bandite kockastih i praznih lobanja ..

Bosanci

****

Jest

Armija je tu, ne brini ka Bosanci Jest, samo si ti u svedskoj i zagovaras rat da navijas iz daljine. Dodji ovdje pa ratuj, nama je dosta rata .

Debeli28

Za oba pola da bude obavezan vojni rok.

Gost

Za oba pola da bude obavezan vojni rok. ka Debeli28 Za oba? I za sjeverni i za južni?

/ Najnovije