Upozorenje iz NATO-a: Rusija bi mogla izvesti velike cyber napade u BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AKO NIJE

I NECE

Objektivan i nepristran

A za danas upozorenje NATO-a i SAD-a: Risija bi mogla dovuci teske, crne oblake nad BiH i proliti veliku kisu! Mi to sve odreda vjerujemo, nema problema!

U BOSANSKIM SMO SUMAMA DANONOCNO U MASKIRNIM UNIFORMAMA I NAORUZANI DO ZUBA! DANONOCNO! SPREMNI DA JE ODBRANIMO KAO I 92.KUNEMO SE DA CE BITI BEZ ENTITETA! ARMIJA BIH I PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Boli

me *! Iskljucim kompjuter i ruje ga mogu *!

Objektivan i nepristran

. ka U BOSANSKIM SMO SUMAMA DANONOCNO U MASKIRNIM UNIFORMAMA I NAORUZANI DO ZUBA! DANONOCNO! SPREMNI DA JE ODBRANIMO KAO I 92.KUNEMO SE DA CE BITI BEZ ENTITETA! ARMIJA BIH I PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE! ZUba vi nemate, nego zadnja dva, ostalo poispadalo jer ne perete. Znaci, naoruzani do desni, a ne do zuba... :))) A ovo inace pisu sigurno oni koji su danonocno u sumama i iza bukve tipkaju komentare :)))....

Mike

Cccc, pa prijeteci napadi u vezi postavljemih bombi u Srbiji dolaze iz pro-Nato zemalja. Nista zato, Rusija ce pomoci BIH u tim napadima. Vjerujemo u to. Mislim, sta NATO ima sa BiH? Ili je ovo pogresna vijest? Mozda je ovo alternativna stvarost?

Gost

Kako da ne, jos samo da povjerujemo gnusnim lazima i propagandi

Dane

Napade moze izvesti samo Nato, mi u BiH se samo njih plasimo... Ko je napao Srbiju, Bosnu, Siriju, Alzir, Libiju i sve druge arapske zemlje KO???? Jel to bila Rusija ili Nato=Amerika?????

/ Najnovije