Upoznajte braću koja u BiH vode uspješan posao: Samo na medu zarade mjesečnu plaću od 1000 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Zarade po 1000 i desetog nemaju za kifle.

Znaci 25 KM / 100 kn kila meda? :)

A, HA, HAAAHAHAA :))), pa po toj cijeni ga moze kupovat samo penzionerka kojoj tegla bude godinu dana :). Ja med redovno jedem, kilo mjesecno, ali ga lovim po akcijama za 35 kuna tegla od 900 grama :). Bude na akcijama onda kad se useceri, a sto je znak dobre kvalitete, ti se brzo usecere jer se oko mikrozrnaca polena pocinju brzo stvarati kristali. I naravno SAMO da je hrvatske proizvodnje. A ima ih i u HR isto koji fantaziraju 100 kuna kilo :))).

Med

Ovi medari ubise pare, a opet kukumacu da im se da poticaj.

Seljaci

Još da na tih 12 000 plate državi poreze bilo bi dobro. Svake godine kukaju kao nešto im nije dobro a svake godine dižu cijene. Ove godine im je razlog repromaterijal ? Može se lijepo živjeti, penzija na guzove u 50-toj, malo se obradi zemlje, malo pčele, malo donacije, malo stoka, malo socijala a nište se ne plaća za državu. Zato i propadamo.

/ Najnovije