Unuka Maršala Tita Svetlana Broz: 'Sa Denisom Bećirovićem BiH ima šanse za pozitivan preokret'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

G

Vala mu nije trebalo ono prozivanje Šmitha radi gluposti oko ski lifta. Ima loše savjetnike ako ih ima uopšte.

hmmm

Za nas koji nismo ljubitelji Tita i njegovog djela, a kontamo da glasamo za njega (cisto da Bakir ne dodje na vlast ) - ova mu reklama nije trebala. Ja zaista ne zelim da moja djeca zive u onakvom rezimu kako se za vrijeme Tita zivjelo.

hmmm

Za nas koji nismo ljubitelji Titovog djela, a kontamo da glasamo za Becirevica (cisto da Bakir ne dodje na vlast - jer je zaista posast za nasu zemlju) - ovo mu nije trebalo. Nemoj majke ti da sada strepim hoce li ponovo biti sranja poput "alzirske grupe" i slicno.

Bravo za Marsalovu unuku.

Zamijeni svoga djeda da ove naciste zauvijek unistimo

Miki

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Uz Marsala Tita,

junackoga sina, nas nece ni pakao smest, Mi krocimo smjelo, i dizemo celo, i cvrsto mi stiscemo peeeest! :) Ali samo dok on ne umre, zatim se pobijemo i rasparimo :))). Jbg, sta ce, coban umro, ovce preuzele kontrolu, logicno.. one nemaju pameti.

Bilo je puno LOSIH stvari

Za nas koji nismo ljubitelji Tita i njegovog djela, a kontamo da glasamo za njega (cisto da Bakir ne dodje na vlast ) - ova mu reklama nije trebala. Ja zaista ne zelim da moja djeca zive u onakvom rezimu kako se za vrijeme Tita zivjelo. ka hmmm ......... ali u globalu je bio bolji nego ovi sada. I to puno. :) A ne bih ni ja ni komunizam, a jos manje jednoumlje. Ali ne valjaju ni ovi...

Mostar

Tito je po BBC svrstan u top ten zlocinaca 20 stoljeca.

hahahaha

a koz ba ti babetno?!?

I Francuzi vjeruju da je De Gaulle heroj....

Tito je po BBC svrstan u top ten zlocinaca 20 stoljeca. ka Mostar

Ne seri

Za nas koji nismo ljubitelji Tita i njegovog djela, a kontamo da glasamo za njega (cisto da Bakir ne dodje na vlast ) - ova mu reklama nije trebala. Ja zaista ne zelim da moja djeca zive u onakvom rezimu kako se za vrijeme Tita zivjelo. ka hmmm

/ Najnovije